e
Banner

Etiketler: öznakliyat



Öznakliyat yeniden yapılanmanın meyvelerini topluyor



Lojistik sektörünün 62 yıllık deneyimli markası Öznakliyat, 2012 yılını yeniden yapılanmaya ve stratejik yatırımlara ayırdı. Bu önemli adımların karşılığını geçen yılın ikinci yarısında imzaladıkları kontratlar ve tamamladıkları taşımalar ile aldıklarını söyleyen Öznakliyat Proje ve Ağır Nakliye Müdürü Filiz Bozat, özellikle ulaşım, enerji ve sanayi yatırımlarının aranılan lojistik çözüm ortağı olduklarına adikkat çekiyor.





Öznakliyat enerji lojistiğindeki tecrübesini 2 dev projeyle taçlandırdı



Öznakliyat, 63 yıllık deneyimiyle enerji lojistiğinde önemli projelerin çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Bu süreçte Türkiye’de ilk kez üretilen 58 metrelik rüzgar türbini kanatlarının İzmir Alsancak Limanı'na sevkiyatını üstelendiklerini belirten Öznakliyat A.Ş. Proje ve Ağır Nakliye Müdürü Filiz Bozat, Sırbistan’da ise her biri 290 ton ağırlığındaki iki transformatörün taşımasını gerçekleştirerek hizmet ihraç etmeye devam ettiklerinin altını çiziyor. 




Proje Taşımacılığında 65 yıllık marka: ÖZNAKLİYAT


Yayın: 26-02-2016
Kategori: Lojistik

Öznakliyat A.Ş., Türkiye’de tamamı kendine ait donanımlı terminalleri, araçları, teknik – elektronik – finansal altyapısı, sektör deneyimi ve deneyimli personeli ile ile hizmet sunan yegane firma olarak Türkiye’de alanında lider firmalar arasında yer alıyor.




Kadın maça 1-0 önde başlıyor


Yayın: 28-03-2019
Kategori: Lojistik

Ev ve iş hayatını organize etme becerisinin otomatik olarak kadını yönetici vasfına kavuşturduğunu belirten Öznakliyat Proje ve Ağır Nakliye Müdürü Filiz Bozat, “Bir yandan evden e-postalarını okurken diğer yandan çocuğun ödevini kontrol etmek, akşama ne yeneceğini düşünürken ertesi günkü seyahatin ayrıntılarına karar vermek, kadın olarak maça 1-0 üstün başlamamızı sağlıyor” diyor.  




Öznakliyat ekipman parkını ve referans listesini güçlendiriyor



Proje, ağır yük ve enerji lojistiğinde aranan lojistik çözüm ortaklarından Öznakliyat, yurt içinde gerçekleştirdiği taşımalarla iki önemli enerji projesini referans listesine eklerken, yurt dışına da hizmet ihraç ederek portföyünü büyütmeyi sürdürüyor. Öznakliyat Proje ve Ağır Nakliye Direktörü Ceyda Şen Karaman, ekipman parklarını yeni yatırımlarla güçlendirirken, yurt dışında Ortadoğu'da büyümeyi hedeflediklerini söyledi. 




Lojistiğin en zor kulvarında başarı hikayesiyle ilham veriyor


Yayın: 22-03-2022
Kategori: Lojistik

Öznakliyat Proje ve Ağır Nakliye Direktörü Ceyda Şen Karaman, lojistikte hem alan hem de kadın olarak çalışmanın en zor olduğu ağır nakliye ve proje lojistiğinde başarıyı yakalayan yöneticilerden. Cinsiyet eşitliği konusunda Z kuşağından ümitli olduğunu vurgulayan Karaman, sektörde kadının, niceliğin yanı sıra nitelik olarak eğitim ve iş güvenliği konusunda da kısa zamanda uzun yol kat edilmesine katkı sunacağını söyledi.