e
Banner

Etiketler: macaristan



Macaristan’dan Türk tırlarına vergi şoku


Yayın: 19-07-2013
Kategori: Karayolu

Türk araçlarına ayrımcılık yapan Avusturya’dan sonra Macaristan da başlattığı yeni uygulama ile Türk araçlarından her geçişte 675 Euro tutarında “Deli Dumrul” vergisi alıyor.




Geleceğin lojistikçileri Ekol Macaristan’da


Yayın: 01-03-2016
Kategori: Eğitim

Lojistik sektörünün gelişiminde eğitimin önemini her fırsatta vurgulayan Ekol Lojistik, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bulunan tesislerinde, Mehmet Emin Horoz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 14 meslek lisesi öğrencisini ağırladı.  




Fatih Şener: “3. Köprü'nün birçok şeyi eksik ancak parası tam”


Yayın: 20-06-2017
Kategori: Karayolu

Saran Holding’in yeni radyosu Radyo Trafik Marmara, özel programlarda sektör temsilcilerini ağırlamaya ve önemli bilgileri kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor. Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener, 'Haftanın Konuğu' programında, Radyo Trafik Marmara Genel Yayın Yönetmeni Cezayir Doğan’ın konuğu oldu.  Şener, canlı yayında karayolu taşımacılığı sektörünün sorunlarına değindi, şoförlerin sorularını yanıtladı.




Ekol’den Macaristan ve Almanya arasında blok tren seferi


Yayın: 07-09-2017
Kategori: Demiryolu

Ekol, Avrupa'da daha fazla intermodal bağlantı sunma stratejisi doğrultusunda Budapeşte, Macaristan ve Köln, Almanya arasında yeni bir blok tren seferi hizmetini devreye aldı.




DKV Box Europe çok yakında Macaristan’da


Yayın: 05-10-2020

Uluslararası nakliyecilerin Avrupa’yı tek kutu ile hızlı ve kolayca geçmeleri için hizmete sunulan DKV Box Europe kutusu çok yakında Macaristan’da da geçerli olacak. Test sürecini başlatan DKV, böylece Macaristan’da sonradan ödeme kolaylığı sağlayacak.
 






Türkiye ile Macaristan arasındaki sorun çözüldü



Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Macaristan ile yapılan müzakereler sonucu yaşanan transit geçiş belgesi sorununun çözüldüğünü açıkladı. 3 bin adet olan ikili geçiş belgesinin toplam 5 bin adet olacağı, Macaristan’dan temin edilecek toplam transit geçiş belgesi sayısının 110 bine, toplam ikili geçiş belgesi sayısının ise 5 bine yükseleceği ifade edildi.




DKV Box Europe Macaristan’da hizmete girdi


Yayın: 02-03-2021
Kategori: Karayolu

Uluslararası nakliyecilerin Avrupa’yı tek kutu ile hızlı ve kolayca geçmeleri için hizmete sunulan DKV Box Europe kutusu artık Macaristan’da aktif!




Turkish Cargo, Avrupa pazarındaki büyümesini sürdürüyor



Turkish Cargo, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) istatistiklerine göre Macaristan kargo ihracatında 1. sıraya yükseldi. İsviçre kargo ihracatında da 2. sırada yer aldı. 




Türk polisi Macaristan’da Türk Tır’larını kaçak göçmenlerden koruyacak


Yayın: 28-12-2021
Kategori: Karayolu

Türk nakliyecilerini kaçak göçmenlerden korumak için en çok sorun yaşanan ülkelerden biri olan Macaristan’da Türk polisi görevlendirildi. İçişleri Bakanlığı daha önce de Sırbistan’da Türk polisinin görev yapmasını sağlayarak yaşanan vakaların önüne geçmişti.