e
Banner

Etiketler: arvato



Türkiye’nin sipariş fabrikası: Arvato


Yayın: 20-06-2019
Kategori: e-ticaret

İnternetten müşterinin kapısına uzanan uçtan uca çözümleriyle e-ticaret lojistiği sektöründe dengeleri değiştiren Arvato, Türkiye’nin online sipariş fabrikası olarak hizmetlerini sürdürüyor. Her yıl hacimsel olarak %40-50 seviyelerinde bir büyüme yakaladıklarını aktaran Arvato Supply Chain Solutions Genel Müdürü Umur Özkal, “En büyük hedefimiz, müşterilerimizin değişen dijital çağa uyum sağlamalarını destekleyerek birlikte büyümek” diyor.




Arvato e-ticaret lojistiğinde çevik modele geçti


Yayın: 21-05-2020

Arvato, e-ticaret sektörüne uçtan uca tedarik zinciri çözümleri sunuyor. Hızlı değişen ve sürekli gelişen e-ticaretin yapısına uygun olarak insan kaynağı, IT altyapısı ve tüm süreçlerde agile (çevik) modeline geçtiklerini belirten Arvato Supply Chain Solutions Genel Müdürü Umur Özkal, Omni-ticarete özel geliştirdikleri sipariş yönetimi (OMS), depo yönetimi (WMS) ve dağıtım yönetimi (TMS) sistemleri sayesinde müşterilerine entegrasyonlarını çok hızlı yapabilecekleri “Plug&Play” altyapılar sunduklarını, yine bu yapı sayesinde depolama ve dağıtım süreçlerinde verimliliği arttırarak e-ticareti zahmetsiz hale getirdiklerini aktardı. 
 




Arvato e-ticaret sektörünün başarısına ortak oluyor



E-ticaret sektörüne uçtan uca tedarik zinciri çözümleri sunan Arvato, 2020 yılında 40 milyonun üzerinde siparişi tüketicisine ulaştırdı. Şirket, bugün 176 bin m2’lik alana sahip 7 tesisiyle 40’ın üzerinde markaya hizmet sunuyor. “E-ticaret iş modelinde ‘hizmet’ ürünün bir parçası haline geldi, hatta kimi zaman tercih edilme nedeni oldu” diyen Arvato Supply Chain Solutions Genel Müdürü Umur Özkal, siparişten başlayarak teslimata ve iadeye kadar tüm süreçleri basitleştiren ve kolaylaştıran çözümler sunarak e-ticaret sektörünün büyümesine güçlü bir destek sunduklarını söyledi.