e
Banner

Etiketler: sertrans



Sertrans depolamada bir adım öne taşıyor


Yayın: 04-10-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

Yurtiçinde ve yurtdışında toplam 200 bin m2 açık ve 50 bin m2 kapalı alana sahip depolarıyla tekstil, otomotiv ve perakende sektörü başta olmak üzere birçok sektöre hizmet verdiklerini belirten Sertrans İhracat Direktörü Cengiz Ceylandağ,  depolarını müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına göre modelleyerek sektörlerinde fark yarattıklarını söylüyor.

 




SON DAKİKA! Sertrans - Wim Bosman Belçika işbirliği


Yayın: 03-04-2013
Kategori: Lojistik

Sertrans - Wim Bosman Belçika işbirliği, ilk kez www.lojistikhatti.com’da açıklanıyor!




"Bu engeller, Türk sanayicisini de lojistik sektörünü de durduramaz"


Yayın: 06-02-2014
Kategori: Karayolu

Bulgaristan'ın Türk tırlarının geçişine yönelik egnellemeleri lojistik sektörünün tepkisini çekiyor. Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş, Türk tırlarının Bulgaristan sınırında bekletilmesini "uluslar arası anlaşmalarla tanımlanmış dış ticaret hakkımızın ihlalidir" diye niteleyerek,  bu sorunun sadece lojistik sektörünün değil Türkiye ekonomisinin sorunu olduğunu söyledi. Keleş'in açıklamaları:




Sertrans “Dünya Saati’ için ışıkları karartıyor


Yayın: 17-03-2016
Kategori: Lojistik
Etiketler: dünya saati sertrans

Lojistik sektörünün Gold Leed sertifikalı ilk ve tek YEŞİL BİNA sahibi Sertrans Logistics, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Dünya Saati uygulamasına destek veriyor.




Sertrans Logistics filosuna 60 Tırsan araç ekledi


Yayın: 12-07-2017
Kategori: Karayolu
Etiketler: filo sertrans tırsan

Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics, yeni teslim aldığı 60 adet Tırsan markalı araçla  filosunu büyüttü. 
 




Sertrans Logistics, Big Data yönetimine geçti



Endüstri 4.0 vizyonuyla Ar-Ge departmanı kuran ve dijitalleşme sürecine hız veren Sertrans Logistics, bir yandan uzun vadeli projeler geliştirirken bir yandan da inovatif çözümlerle sektöre öncülük yapıyor. 




Sertrans CEO'su Nilgün Keleş gönüllü eğitmen oldu


Yayın: 15-12-2018
Kategori: Lojistik

Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, Etik Değerler Merkezi Derneği tarafından düzenlenen Etik Lider Akademisi’ne “gönüllü eğitmen” olarak katıldı. EDMER tarafından ETİKA 2017 Türkiye’nin En Etik Şirketleri ödülüne de layık görülen Keleş, 4 farklı üniversitede yüzlerce öğrenciye etik eğitimi verdi.




Sertrans CEO’su Nilgün Keleş pistin tozunu attı


Yayın: 13-03-2019
Kategori: Lojistik

Türkiye‘nin başarılı girişimci kadınları ve genç girişimci iş kadınları, dünya çapında bir ilk olan Pembepist etkinliğinde bir araya geldi. Sertrans CEO’su Nilgün Keleş’in de yarışmacılar arasında yer aldığı etkinlikle kadınlar arasındaki dayanışmanın artırılması hedefleniyor.




Sertrans Logistics eşitlilikte kararlı


Yayın: 22-03-2019
Kategori: Lojistik

Lojistik sektöründe zoru başaran yöneticilerden Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, şirketinde terfi konularında önceliği kadın çalışanlardan yana kullanıyor. Şirket olarak ataerkil yapının kırılmasına katkı sağlamak için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Keleş, hedeflerinin kadın-erkek çalışan oranı %50-%50 eşitlemek olduğunu söylüyor. 




Sertrans’tan yapay zeka odaklı kodlama sınıfı


Yayın: 16-05-2019
Kategori: Lojistik

Sertrans Logistics, Darüşşafaka Eğitim Kurumları ile Türkiye’de ilk kez lise seviyesinde yapay zeka odaklı kodlama sınıfını açtı. Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş, endüstri 4.0 çağında Türkiye’nin amiral gemilerini yönetecek kaptanları şimdiden yetiştirmek istiyoruz. Darüşşafaka ile ekonomiye ve eğitim dünyasına ilham veren bir iş birliği yapıyoruz” dedi.