e
Banner

Etiketler: genç



Mercedes-Benz gençlere desteğini sürdürüyor



Mercedes-Benz, kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle, 2020 yılında da Türkiye’nin geleceği olan gençleri desteklemeyi sürdürdü. Şirket, 16 yıldır “Her Kızımız Bir Yıldız”, 6 yıldır “EML’miz Geleceğin Yıldızı” ve 7 yıldır “MobileKids” projeleriyle toplumun farklı alanındaki ihtiyaçlara katkı sağlıyor. 




DFDS. WiLAT iş birliği ile gençlere ışık tutacak “Mentorluk Projesi” için start verildi


Yayın: 16-12-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi, WiLAT (Women in Logistics and Transport) Türkiye iş birliği ile start verdiği ”Mentorluk Projesi” kapsamında orta ve üst düzey yöneticilerinden oluşan 10 mentor ile üniversite öğrencilerine lojistik sektöründe rehberlik edecek.  




DFDS ve WiLAT Türkiye'nin Mentorluk Projesi gençlere iş fırsatı sunuyor


Yayın: 06-07-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, Birleşik Krallık merkezli CILT’in (Chartered Institute of Logistics and Transport) kadın kanadı WiLAT (Women in Logistics and Transport) Türkiye iş birliği ile start verdiği” Mentorluk Projesi” gençlere yeni kapılar açıyor.




Türk gençleri, Fransa’da fabrikayı ziyaret etti


Yayın: 17-04-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks’ın uluslararası platformda düzenlediği iki ayrı yarışmasının birincileri Burak Süvari ve Enes Bolat, Lyon'da Renault Trucks fabrikasını ziyaret ettiler. 




TET Global Lojistik AIESEC’LE gençlere destek olmaya devam ediyor


Yayın: 15-08-2023
Kategori: Lastik

“Gençler Geleceğimiz” diyerek gençlerin eğitimini destekleyen sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren TET Global Lojistik AIESEC’le başlattığı yeni iş birliği ile gençlere staj olanağı sağlarken, kişisel ve profesyonel gelişimlerine de destek olmayı amaçlıyor.




Barsan Academy gençleri geleceğe hazırlıyor


Yayın: 03-01-2024
Kategori: Lojistik

Barsan Global, kurduğu gelişim merkezi Barsan Academy ile Türkiye’de daha güçlü bir lojistik topluluğun oluşması için gençleri sektöre hazırlıyor.




Ford Otosan’dan kadınlar için “Gelecek Hayalim” projesi


Yayın: 04-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Otosan, toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmalarında öncelikli alan olarak belirlediği teknoloji ve inovasyonda kadınların güçlenmesi için özel olarak tasarladığı toplumsal yatırım projesi ‘Gelecek Hayalim’i hayata geçirdi.