e
Banner

Etiketler: kadiger



"Kadın İçin Taşıyoruz”a 108 kadın girişimci başvurdu


Yayın: 19-11-2020
Kategori: Lojistik

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ile birlikte başlattığı “Kadın için Taşıyoruz” projesine başvurular sonuçlandı. DFDS proje kapsamında, belirlenen 50 kadın girişimcinin ihracat ürünlerine, 1 yıl süreyle ücretsiz taşımacılık desteği verecek. Kadınların yaptıkları ihracata katkıda bulunmayı hedefleyen projede, kadın üreticilerin ürünleri, DFDS’nin Pendik, Yalova ve Mersin kalkışlı taşımacılık ağında Avrupa’ya ulaştırılacak.




DFDS, Türk ve İtalyan kadın girişimcileri buluşturdu


Yayın: 21-04-2021
Kategori: Lojistik

DFDS Akdeniz İş Birimi desteğiyle İtalyan Kadın Girişimciler Derneği AIDDA ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) öncülüğünde Türkiye ve İtalya’dan yaklaşık 80 kadın girişimci dijital B2B toplantısında bir araya geldi. Etkinlik girişimci kadınlar arasında iş birliğini artırmak hedefiyle gerçekleştirildi. 




“Kadın İçin Taşıyoruz” projesi Mersin’deki ihracatçılarla yeniden buluştu


Yayın: 18-08-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, KAGİDER iş birliği ile devam ettiği “Kadın İçin Taşıyoruz” projesini Anadolu’daki kadın ihracatçılarla buluşturan dijital paneller serisi ikinci turunda liman kenti Mersin’deki ihracatçılarla yeniden bir araya geldi.