e
Banner

Etiketler: ngl



NGL Bulgaristan ve Romanya hattına hızlı giriş yaptı!



Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasında lojistik hizmetler sunan Norther Global Logistics’in (NGL) CEO’su Ferhat Emanetoğlu, Türkiye ile Bulgaristan ve Romanya arasındaki seferlerini karşılıklı olarak iki kat artırdıklarını açıkladı. Türkiye’nin bu iki ülke ile ticaret hacminin Ocak-Mart döneminde rekor düzeye ulaştığını ifade eden Emanetoğlu, araç yatırımlarıyla da filolarını genişletmeye devam edeceklerini vurguladı. 




NGL Polonya ve Çekya taşımalarını yüzde 50 artırdı


Yayın: 12-10-2021
Kategori: Lojistik

Türkiye ile Polonya – Çekya arasındaki taşımalarını bu yıl eylül itibarıyla yüzde 50 civarında artıran Norther Global Logistics’in (NGL) Kurucu Ortağı Ferhat Emanetoğlu, “Dış ticarette rekorlar kırılan Polonya ve Çekya hattında, ithalat ve ihracat rakamları birbirine yakın olduğundan araçlarımız boş dönmüyor. Dolayısıyla müşterilerimize maliyet avantajı sağlayabiliyoruz.” dedi.




Norther Global Logistics'ten Almanya yatırımı


Yayın: 01-02-2022
Kategori: Lojistik

Doğu Avrupa, Baltık ve İskandinav ülkeleri ağırlıklı olmak üzere Avrupa ile Türkiye arasında entegre lojistik hizmetleri sunan Norther Global Logistics (NGL), müşterilerinden gelen talep üzerine bu yıl Almanya taşımalarına ve yatırımlarına ağırlık verecek. NGL Kurucu Ortağı Ferhat Emanetoğlu, “Doğu ve Kuzey Avrupa ülkeleri ile Türkiye arasında yüklerini taşıdığımız müşterilerimizden gelen yoğun talepler doğrultusunda 2021 yılının son çeyreğinde açtığımız Almanya hattında, 2022 yılında sefer sayılarımızı ve yatırımlarımızı artırma kararı aldık.” dedi.




NGL Danimarka taşımalarında yüzde 30 büyüme hedefliyor


Yayın: 30-06-2022
Kategori: Lojistik

Norther Global Logistics (NGL), bu yıl Danimarka taşımalarında yüzde 30 büyüme hedefliyor. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Çavuşoğlu, Danimarka-Türkiye taşımalarında ihracat ve ithalat firmalarına, ihtiyaçlarına en uygun çözümlerle hizmet verdiklerini belirtti. Hızlı ve maliyet odaklı çözümlerle müşterilerine rekabet avantajı kazandırdıklarını söyleyen Çavuşoğlu, “Böylece rekorlar kıran karşılıklı ticaretimizin daha da artmasına da katkı sağlıyoruz.” dedi.




NGL filosunu Iveco S-Way çekicilerle güçlendirdi


Yayın: 21-09-2022
Kategori: Ticari Araçlar

NGL (Norther Global Logistics), artan uluslararası taşımacılık taleplerini karşılayabilmek için filo yatırımlarını sürdürüyor. Şirket, IVECO’dan verdiği 40 çekici siparişinin ilk 10 adedini teslim aldı. 




NGL, yurt içi dağıtımda yüzde 120 büyüdü


Yayın: 04-04-2023
Kategori: Lojistik

Norther Global Logistics’in (NGL) yurt içi dağıtım hizmetleri geçen yıl yüzde 120 büyüdü. Şirketin Yurt İçi Lojistik Projeler Müdürü Koray Yeltekin, her müşteriye özel temsilci ve operasyon yöneticisi atadıklarını, her gün Türkiye’nin 81 iline ortalama 100 sefer düzenlediklerini belirtti. 




NGL, isminin hakkını veriyor!


Yayın: 29-11-2023
Kategori: Lojistik

İsmini “kuzeyden” alan Norther Global Logistics (NGL), Finlandiya ve Viking kökenli İsveç, Norveç, Danimarka ile Türkiye arasında kurduğu ağını güçlendirmeye devam ediyor. NGL Kurucu Ortağı Ferhat Emanetoğlu, ocak-ağustos döneminde Türkiye’nin İskandinav ülkeleri ile dış ticaretinin rekor tazelediğini hatırlatarak, “Bölge ülkelerine taşımalarımızı son iki yılda yüzde 22 artırdık” dedi.




NGL'nin Genel Müdürü Adil Emre Özgey oldu


Yayın: 29-01-2024
Kategori: Lojistik

Türkiye-Avrupa hattında entegre lojistik hizmetler sunan Norther Global Logistics’te (NGL) Genel Müdürlük görevine, sektörün deneyimli isimlerinden Adil Emre Özgey getirildi.