e
Banner

Etiketler: omsan



OMSAN ile VANTEC'in stratejik ortaklığı


Yayın: 16-11-2012
Kategori: Lojistik

OMSAN Lojistik, hava kargo hizmetine ilişkin hedeflerini revize etti.





OMSAN'dan lojistik sektörü için geliştirilmiş simülatör



OMSAN Lojistik, geliştirdiği “Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörü” ile Türk Lojistik sektörünün rekabet gücüne katkıda bulunacak. Simülatör, 6 DOF hareket serbestisine sahip olması ve treylerde taşınan yükü de simüle etme özelliği nedeniyle lojistik sektörüne yönelik geliştirilmiş ilk simülatör konumunda.





OMSAN Yılın En İyi Taşıma İşleri Organizatörü seçildi



6. Logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri Yarışması’nda Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri (R2) kategorisinde yılın en başarılı lojistik şirketi OMSAN Lojistik oldu.





OMSAN, Grupaj operasyonlarındaki gücünü artırdı


Yayın: 29-11-2012
Kategori: Lojistik

OMSAN Lojistik, Uluslararası Grupaj Operasyonları kapsamında Türkiye-Almanya-Benelüks hattında Trend Logistik Gmbh ile işbirliği yaptı.





OMSAN Havacılık, Sikorsky eğitimi verecek


Yayın: 04-12-2012
Kategori: Eğitim

OMSAN Havacılık, Sikorsky Tip İntibak Eğitimini Türkiye’de Veren İlk ve Tek Firma Oldu…”





Michelin, OMSAN Lojistik ile işbirliği yaptı


Yayın: 12-12-2012
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörünün lider firmalarından OMSAN Lojistik ve dünya lider lastik üreticilerinden Michelin, filo çözümleri için işbirliği anlaşması imzaladı.





Omsan için Intermodalde tüm yollar yeniliğe çıkıyor


Yayın: 20-12-2012
Kategori: Demiryolu

OYAK’ın iştiraki olarak 1978 yılında kurulan OMSAN Lojistik, uluslararası teknik standartlara sahip, farklı özelliklerde 1400 adetlik karayolu nakliye filosu, 340 swapbody ve 205 adet vagondan oluşan intermodal taşıma filosu, 2 adet helikopteri, 1 adet 30.000 DWT büyüklüğünde kuru yük gemisi, yurtiçi ve yurtdışında toplam 900.000 metrekarelik kapalı ve açık alandan oluşan lojistik merkezleri ile müşterilerine entegre lojistik hizmetler veriyor.





OMSAN, TOFAŞ’tan performans ödülü aldı



OMSAN Lojistik, otomotiv yedek parça lojistiği kapsamında göstermiş olduğu yüksek performans nedeniyle Tofaş Türk Otomobil Fabrikası tarafından “Performans Ödülü”ne layık görüldü.





OMSAN, depolama hizmetlerinde hızla büyüyor



“OMSAN, Gebze Pelitli’de açtığı yeni depo ile müşterilerine serbest depo ve antrepo hizmeti verecek.”





Özel Röportaj: Petkim hangi lojistikçileri, neden tercih ediyor?



2012 yılında denizyolu, karayolu, demiryolu ile 1 milyon 652 bin tonluk sevkiyat gerçekleştiren Petkim, paketlemeden, yurtiçi nakliye ve depolamaya kadar lojistik ihtiyaçlarının tamamını outsource ediyor. Maliyet azaltma hedefi ile 2004 yılında yılından bu yana kademeli olarak dış kaynak kullanımına başlayan şirket Ulusoy Lojistik, Omsan Lojistik, Arkas, İkra Lojistik, SDV Horoz, Elmas Lojistik, Karadeniz Nakliyat, Beta Lojistik, Gökbil, Bosphorus Lojistik, TGL Lojistik gibi 100’e yakın tedarikçiyle iş ortaklığı yapıyor.