e
Banner

Etiketler: pepsico



PepsiCo karbon emisyonuyla mücadelenin merkezine lojistiği koydu



Sürdürülebilir tarım konusunda hayata geçirdiği projelerle sektörüne öncülük etmeye devam eden PepsiCo Türkiye, kurduğu depolama sistemi ve nakliye mesafelerini kısaltarak karbon salınım miktarını %24 oranında azalttı. PepsiCo Türkiye Tedarik Zinciri Direktörü Tolgay Nur, hem lojistik hem de tarım alanında hayata geçirecekleri yeni projelerle 2017 yılı sonuna kadar karbon ayak izlerini %50 azaltmayı hedeflediklerini söylüyor. 




PepsiCo 10’dan fazla lojistik şirketinden destek alıyor


Yayın: 24-10-2017
Kategori: Gıda

Türkiye'nin lider yiyecek içecek şirketi olma yolunda devam eden PepsiCo, geleneksel satış kanalına bayiler, organize ticaret ve yerinde tüketim noktalarına 3PL firmalarıyla ulaşıyor. 10’dan fazla farklı lojistik firmasından nakliye ve mikro dağıtım operasyonlarının yanısıra,  katma değerli hizmetler konusunda da hizmet aldıklarını belirten PepsiCo Türkiye Tedarik Zinciri Geliştirme ve Verimlilik Müdürü  İrfan Tokpınar, “Lojistik tedarikçilerimizi çözüm ortağı olarak görüyor, karşılıklı kazan-kazan ilkesine bağlı kalarak birçok verimlilik projesine birlikte imza atıyoruz” diyor. 




Lojistik Vizyon: PepsiCo lojistikte dijitalleşiyor



İrfan Tokpınar – PepsiCo Türkiye Lojistik Müdürü




PepsiCo Türkiye’den 11 adetlik elektrikli araç yatırımı


Yayın: 05-05-2023
Kategori: Gıda

PepsiCo Türkiye sürdürülebilir bir gelecek için çevreye duyarlı 10 adet Renault Zoe ve 1 adet de Ford E-Transit yüzde 100 elektrikli aracı filosuna kattı.