e
Banner

Etiketler: shipeedy



Arkas Lojistik, yeni nesil lojistik projesi Shipeedy’yi tanıttı


Yayın: 15-11-2021
Kategori: Lojistik

“Lojistiğin Arkasındaki Güç” mottosu ile lojistik sektörünü geliştiren öncü yatırımlar yapan Arkas Lojistik, “Dijital hızda taşımacılık” için müşterilerinin taşıma ihtiyaçlarına proaktif bir yaklaşımla cevap veren, ülkemiz dış ticaretini destekleyecek yeni girişimi “Shipeedy”yi, Transport Lojistik Fuarı’nda sektöre tanıttı. 




Shipeedy, Türk ihracatçısının lojistikte rekabetçi gücü olmaya aday



Arkas Lojistik, başta KOBİ’ler olmak üzere Türk ihracatçısını ucuz ve hızlı lojistik hizmetlerle destekleyecek yeni dijital lojistik platformu www.shipeedy.com’u tanıttı. Dünyanın 150 ülkesine 750 noktaya taşıma yapılabilecek platforma üye olan herkes taşıma maliyetlerini öğrenebilecek. Arkas Lojistik CEO’su Onur Göçmez, sisteme ekleyecekleri yeni modüllerle hem B2B hem de B2C pazarda tüm lojistik ihtiyaçları tek platformdan karşılamayı hedeflediklerini söyledi. 




Denizyolu Parsiyel Taşımacılık (LCL) Nasıl Yapılır?


Yayın: 12-10-2023
Kategori: Denizyolu

Deniz yolu taşımacılığı, yüklerinizi daha büyük bir konteynerle taşımanız gerekmeksizin düşük maliyetlerle uluslararası nakliye yapmanıza olanak tanıyan taşımacılık işlemi olarak adlandırılmaktadır. Ancak bu yöntemle ürün taşıma süreci, diğer nakliye türlerine göre daha çok zaman alan bir işlemdir, çünkü diğer yüklerle konteyneri paylaşmak bazen ek süre gerektirebilir. Bu nedenle, taşıma sürecini dikkatle planlamak ve gerektiğinde profesyonel bir nakliye firmasından yardım almak önemlidir.