e
Banner

Etiketler: transtaş



Transtaş’tan Avrupa-Türkiye hattında iki dev taşıma


Yayın: 25-09-2012
Kategori: Lojistik

Avrupa’da gerçekleştirdiği taşıma operasyonlarını Almanya ofisinden idare eden Transtaş, son olarak birisi Avrupa’dan Türkiye’ye diğeri ise Türkiye’den Avrupa’ya iki önemli taşıma operasyonuna imza attı. 





Lojistik meslek değil, yaşam biçimi


Yayın: 29-03-2019
Kategori: Lojistik

Transtaş İcra Kurulu Başkanı Berna Akyıldız, aile mesleği olan lojistik sektörüne 1984 yılında adım atıyor. “İşe başladığım günden buyana lojistik benim için bir meslek değil, hep öğrendiğim ve öğrettiğim bir yaşam biçimi oldu” diyen Berna Akyıldız, lojistik sektörünün erkeksi bir algı bıraksa da duygusal zeka, iletişim beceresi, detaycılık, değişime hızlı uyum ve aynı anda birden fazla işi yapabilme özelliklerinden dolayı kadınların doğasına daha uygun olduğunu vurguluyor. 
 




Gençlerin sektöre ilgisi umutlarımızı artırıyor


Yayın: 24-03-2021
Kategori: Lojistik

Bir aile şirketi olan Transtaş Global Lojistik’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Berna Akyıldız, adeta ömrünü sektöre adadı. 37 yıl önce lojistik sektöründe kadın olarak yer almanın çetin bir mücadele gerektirdiğini belirten Akyıldız, bugün sektörün erkek egemen algısından giderek uzaklaştığını, kadın sayının arttığını, üniversitelerde lojistik bölümünü  seçen kızların sayısının erkeklerden daha fazla olmasının ise umutları artırdığını söyledi.