e
Banner

Etiketler: yazılım



Maersk, kurumsal yazılımda IFS’i seçti


Yayın: 09-11-2012
Etiketler: ıfs maersk yazılım

Global kurumsal yazılım firması IFS, Maersk Drilling ve Maersk Supply Service şirketlerinin de IFS Applications’ı seçtiğini duyurdu. Bu şirketlerle yapılan sözleşme, 11,5 milyon ABD doları değerindeki lisans ve hizmetleri içeriyor.





Dinçer Lojistik ADR’de yazılım atağında


Yayın: 15-07-2015
Kategori: Kimya

Tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılığında uzmanlaşan Dinçer Lojistik, TÜBİTAK ve LA işbirliğinde ADR’ye yönelik bir yazılım projesi hazırlıyor. Bu projeyle ADR’ye ilişkin tüm uygulamaların karayolu taşımacılığı yazılımına entegre edileceğini açıklayan Dinçer Lojistik A.Ş. Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Turan Cihanoğlu, bu sistemin servis ve güvenlik alanında çıtayı yükselteceğini söylüyor. 





10 SORUDA LOJİSTİKTE YAZILIM


Yayın: 21-03-2018
Kategori: 10 Soruda

Kenan Çelik / Siber Yazılım CEO’su




Globelink Ünimar dijital altyapısını Siber Yazılım ile güçlendirdi



Türkiye’nin öncü lojistik firmalarından Globelink Ünimar, dijital altyapısını lojistik sektörüne 20 yılı aşkın süredir yazılım çözümleri sunan Siber Yazılım ile güçlendirdi. Anlaşma kapsamında Globelink Ünimar, tüm lojistik operasyonlarının yanı sıra finans, muhasebe ve insan kaynakları süreçlerini de Siber Yazılım’ın programları ve entegrasyonları sayesinde tek ekrandan yönetecek.