e
Banner

Etiketler: ödül



Shell Türkiye’den Alışan Lojistik’e Onur Plaketi


Yayın: 14-09-2012
Kategori: Akaryakıt

Gençleri geleceğin yakıt alternatifleri ile çalışan araçlar geliştirmeye teşvik etmek için Hollanda’da düzenlenen Shell-Eco Marathon yarışmasında ülkemizi temsil eden 11 Türk takımının lojistik sponsorluğunu üstlenen Alışan; Shell Türkiye tarafından destek plaketi ile onurlandırıldı.





Ford Otosan’dan Hannover’de duble


Yayın: 19-09-2012
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ford cargo ödül

Hannover’de düzenlenen ticari araç fuarında Ford Otosan’ın mühendislik ve üretim çalışmalarını yaptığı Transit Custom modeli “2013 Yılın Ticari Aracı” seçildi. Ford Otosan mühendisleri tarafından geliştirilip İnönü Fabrikası’nda üretilen Ford Cargo 1846T ise “2013 Yılın Kamyonu” üçüncüsü seçildi.





Siemens’ten Borusan Lojistik’e Yılın Tedarikçisi ödülü


Yayın: 19-02-2016
Kategori: Lojistik

Türkiye’de  160. yılını kutlayan Siemens, bu kapsamda düzenlediği Tedarikçi Gününde hizmet aldığı 3. parti iş ortaklarını ödüllendirdi.  




Tırsan'a Taysad'dan başarı ödülü


Yayın: 12-04-2016
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ar-ge ödül taysad tırsan

İstanbul, 12 Nisan 2016 – 38 yıldır aralıksız Türkiye’nin lider treyler üreticisi olan Tırsan, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) tarafından verilen Başarı Ödülleri çerçevesinde Faydalı Model alanında birincilik ödülü aldı.




YILIN LOJİSTİKTE BAŞARI ÖDÜLLERİ BELLİ OLDU



Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleştirildi. www.lojistikhatti.com üzerinden gerçekleştirilen oylama sonuçlarına göre verilen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri lojistik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. 11 kategoride verilen ödüllere yaklaşık 12 bin kişi oy kullandı.





ATA Freight’e inovasyon ödülü


Yayın: 18-05-2016
Kategori: Lojistik

New York merkezli global lojistik firması ATA Freight, lojistik yönetimi çözümü olan - Vizio MyWay ürünüyle dünyanın sayılı tarım ekipmanları üreticilerinden olan John Deere firması tarafından, inovasyon ödülüne layık görüldü.




Kosta Sandalcı’ya SEEFF’ten onur ödülü



SEEFF (Güneydoğu Avrupa Forwarderlar ve Lojistik Operatörleri) Kongresi 2-3 Haziran tarihlerinde Ukrayna’nın Odesa kentinde gerçekleşti. 1996 yılından bu yana düzenlenen SEEFF Kongresi'ne Güneydoğu Avrupalı sektör temsilcileri katılırken, UTİKAD’ı Yönetim Kurulu Eski Başkanı Kosta Sandalcı temsil etti.




Sertrans Logistics’e ‘İnsana Saygı’ ödülü


Yayın: 20-02-2017
Kategori: Lojistik

Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics, başarılı insan kaynakları uygulamaları sebebiyle aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. 
zirve_banner
 




Kamil Barlın: Ödül 35 yıllık çaba ve güvenin sonucu


Yayın: 20-04-2017
Kategori: Karayolu

UTA Lojistik Dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri” Sahiplerini buldu. Türkiye’nin entegre lojistikte öncü ismi Barsan Global Lojistik, yurtiçinin yanı sıra özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği yurt dışındaki başarılı hizmet ve operasyonlarıyla “Yılın Sınırları Aşan Lojistik Ödülü”ne layık görüldü.




Ekol, “Gönüllülük Günü” ile Altın Pusula'yı aldı


Yayın: 26-05-2017
Kategori: Lojistik

Avrupa’nın önde gelen lojistik sağlayıcıları arasında yer alan Ekol, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Ekol Gönüllülük Günü Projesi ile Altın Pusula’ya layık görüldü.