e
Banner

Etiketler: asya



CEVA 2012’de Ortadoğu ve Orta Asya’ya odaklanacak


Yayın: 18-09-2012
Kategori: Lojistik

Dünyanın dördüncü büyük kontrat lojistiği firması olan CEVA Lojistik, Türkiye’deki büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. 2012’de de pazardaki lider ve öncü konumlarını yatırımlarla güçlendirerek sürdürdüklerini belirten CEVA Lojistik Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Aslan Uzun, önümüzdeki süreçte uluslararası alanda hava ve deniz taşımacılığına yoğunlaşırken, Ortadoğu ve Orta Asya ülkeleri için ise yeni hatlar açmaya devam edeceklerini söylüyor

 




Çelebi’nin yeni durakları Afrika ve Asya olacak


Yayın: 25-09-2012
Kategori: Havayolu

Son yıllarda yaptığı atılımlarla dünyada global bir marka olma yolunda ilerleyen Çelebi Hava Servisi’nin ulaştığı noktayı değerlendiren şirketin Genel Müdürü Talha Göksel, 2 kıtada, 6 ülkede, 38 istasyonda, 13 bin 500 personelle hizmet verdiklerini söyledi. 





Balıkesir, Lojistik Merkezle dünyaya açılacak


Yayın: 24-10-2012
Kategori: Lojistik

TCDD tarafından Balıkesir'de kurulma çalışmaları devam eden 1 milyon ton taşıma kapasiteli Gökköy Lojistik Merkezi, bölgedeki ürünlerin Avrupa ve Asya'ya taşınmasında önemli bir görev üstlenecek.

 




Asya devleri serbest ticaret için masada!


Yayın: 21-11-2012
Kategori: Ekonomi Gündemi

Asya ülkeleri serbest ticaret anlaşmasına hazırlanıyor Çin, Japon ve Güney Kore, ada krizini bir kenara bırakarak, ticari bağlarını güçlendirecek bir anlaşma üzerinde görüşmelere başladı.





Ekonominin merkezi yine Asya olacak



'İpek Yolu' konulu uluslararası bir forumun açılışında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 'Gelecekte ekonominin merkezi yine Asya olacak' dedi





Avrupa-Asya arasında en güçlü halka olacağız



Ahmet ARSLAN / Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı