e
Banner

Etiketler: lojistik



Panalpina hava kargoda hayalkırıklığına uğradı



2012 Yılsonu raporları Panalpina’nın denizyolu taşımacılığı ve lojistik hizmetlerde ilerleme kaydetmesine rağmen hava kargoda tam anlamıyla başarısız olduğunu gösteriyor.




Denizde Kariyer başlıyor



Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Denizcilik Kulübünün organize ettiği Kariyer Günleri Kapsamındaki ‘Denizde Kariyer’ etkinliği bu yıl 18 – 19 Mart’ta İstanbul – Kavacık yerleşkesinde gerçekleştirilecek.




Mertur Taşımacılık’a 10 adet Ford Cargo 1838T



Araç taşımacılığı sektörünün en büyüklerinden biri olan ve yerli araç taşımalarında pazarın yüzde 25’ini, ithal araç taşımalarında ise yüzde 75’ini elinde tutan Mertur Taşımacılık, filosunu Ford Cargo ile büyüttü.





İtalyan samanı Etis’le Türkiye yollarında



Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği’nin Şubat ayında ithal etmeye başladığı samanların yurtiçinde dağıtımını Etis Lojistik yapıyor. Tarım Kredi’nin iştiraki Etis, İtalya ve Bulgaristan’dan gelen samanların yurtiçinde dağıtımını gerçekleştiriyor.





OMSAN Fransa, Basitleştirilmiş Gümrük İşlemleri Sertifikası Aldı



OMSAN Fransa, Basitleştirilmiş Gümrük İşlemleri Sertifikası’nı aldı. Aldığı belge ile OMSAN Fransa, tüm AB gümrük ofisleri nezdinde ‘güvenilir firma’ kategorisinde değerlendirilecek.





UND’nin isim babası Cevdet Ural bugün defnedilecek


Yayın: 15-03-2013
Kategori: Lojistik

Vefatı 13 Mart’ta UND tarafından sektöre duyurulan sektörün köklü isimlerinden Cevdet Ural bugün defnedilecek.





CEVA Türkiye 5 yıllık hedeflerini açıkladı!



600 bin m2 depolama alanına ulaşan CEVA Türkiye, 2013-2017 arasındaki hedeflerini açıkladı. Büyüme hedefini 2013 yılı için yüzde 20 olarak belirleyen CEVA Türkiye, 2017’de ciro büyüklüğü olarak Türkiye’de ilk 100 şirket arasında yer almayı ve Türkiye’nin en beğenilen şirketlerinden biri olmayı hedeflediğini duyurdu.




TLS Lojistik, 1,5 Milyon Lira Yatırımla Hijyenik Paketleme Odası Kurdu



TLS Lojistik 2013’ü yatırım yılı ilan etti. Şirket, son olarak 1,5 milyon TL yatırımla hijyenik paketleme odası kurdu. Sadece depo yatırımları için 2013’te 10 milyon dolar gibi ciddi bir bütçe ayıran TLS Lojistik, araç filosunun güçlendirilmesi için 2013’te 5,5 milyon dolar harcayacak…





Fashion Week Istanbul'dan İlginç Lojistik Detaylar



Dünyanın önemli uluslararası moda platformlarından biri olan IMG Fashion’in yüksek temposu, uluslararası taşımacılık ve lojistiğin desteğini hayati bir konuma getiriyor. Moda Haftası’nda bir podyum şovu ortalama 17 dakika sürüyor ancak o anlar, sahne arkasında çalışan devasa bir ordunun saatler süren hazırlıkları sonucunda ortaya çıkıyor. Asıl hareket, podyum şovunun kalbinin attığı ve nefes aldığı yer olan sahne arkasında yaşanıyor.




Batu Lojistik için tekstilde ektiğini biçme vakti



Taşımalarının %65’ini tekstil sektörüne gerçekleştiren Batu Lojistik, bu alandaki altyapısını ve hizmet çeşitliliğini güçlendirmeye devam ediyor. Minivan servisi ile askılı tekstil ürünlerini hava kargoyla aynı sürede Avrupa’ya taşıyan şirket, ayrıca Yenibosna’daki deposunda müşterileri için kalite kontrol departmanı oluşturdu. “Yaptığımız yatırımların karşılığını almaya başladık” diyen Batu Lojistik İş Geliştirme Müdürü Pırıl Gülenç, üreticilere yakın lokasyonlarda şubeleşmeyi hedeflediklerini de belirtiyor.