e
Banner

Etiketler: shell



Shell Türkiye’den Alışan Lojistik’e Onur Plaketi


Yayın: 14-09-2012
Kategori: Akaryakıt

Gençleri geleceğin yakıt alternatifleri ile çalışan araçlar geliştirmeye teşvik etmek için Hollanda’da düzenlenen Shell-Eco Marathon yarışmasında ülkemizi temsil eden 11 Türk takımının lojistik sponsorluğunu üstlenen Alışan; Shell Türkiye tarafından destek plaketi ile onurlandırıldı.





SHELL’DEN İKİ KAT DAHA UZUN ÖMÜRLÜ YENİ HİDROLİK YAĞ: “SHELL TELLUS S3 M”


Yayın: 19-09-2012
Kategori: Akaryakıt
Etiketler: shell

Shell’in, uzun ömürlü, gelişmiş pompa koruması ve sistem etkinliğine sahip yeni hidrolik yağı “Shell Tellus S3 M” kullanıma sunuldu. Çinko içermeyen Shell Tellus S3 M, plastik enjeksiyon kalıplama ve mobil ekipman işlemleri gibi birçok uygulama için ideal bir çözüm sağlıyor.





Borusan Lojistik'ten sektörün dinamiklerini değiştirecek dev girişim



Borusan Lojistik’in Türkiye'de alanında ilk ve tek olma özelliği taşıyan yeni şirketi ETA (Elektronik Taşımacılık Ağı Taşımacılık ve Tic. A.Ş.) 5 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen inovasyon projesi sonucunda kuruldu. ETA, bir yandan kamyoncu esnafını Türkiye’nin en büyük, en etkin ve son teknolojileri kullanan filosu haline getiriyor, diğer yandan küçük ve orta büyüklükteki işletmelere güvenilir, izlenebilir ve uygun fiyatlı nakliye hizmeti sunuyor.




SHELL, Sektörünün En Değerli Markası Oldu



“Dünyanın En Değerli 500 Markası” araştırmasında 12’nci sıraya yükselen Shell, petrol ve gaz sektöründeki liderliğini de üç yıldır koruyor.




Alışan ADR sürecini masaya yatırdı



Alışan,“Tehlikeli Madde Taşımacılığı” için yeni bir dönem başlatacak olan ADR mevzuatı konusunda düzenlediği seminer ile uygulamanın getireceği yeni düzenlemeler konusunda katılımcılara bilgi verdi. 




Alışan’a Shell’den ödül


Yayın: 29-11-2017
Kategori: Karayolu

Türkiye pazarının en önde gelen lojistik hizmet sağlayıcılarından biri olan ve kısa bir sürede hızlı tüketim malları ve kimyevi maddeler lojistiği alanında pazar lideri olmayı başaran Alışan Lojistik, küresel enerji ve petrokimya şirketi Shell’in düzenlediği Yol Güvenlik Konferansında ödül kazanarak sektördeki başarısını tescillemiş oldu.




Shell, lojistikte “Hedef Sıfır”ın peşinde


Yayın: 22-10-2019
Kategori: Kimya

2050 yılına kadar karbon ayak izini yaklaşık %50 oranında azaltmayı hedefleyen Shell, lojistik stratejisini de buna göre şekillendiriyor. Bu doğrultuda LNG ile çalışan ADR sertifikalı araçları farklı lojistik operasyonlarında denemeye başladıklarını belirten Shell & Turcas Petrol A.Ş. Dağıtım Operasyon Direktörü Ömer Çalıklı, ayrıca uygun olan bölgelerde karayolu taşımalarını düşük CO2 salınımı açısından daha tercih edilen bir yöntem olan demiryoluna aktarma yönünde çalışma yürüttüklerini söylüyor.

 





Daimler Truck ve Shell, yakıt hücreli kamyonlar konusunda iş birliği yapıyor


Yayın: 05-08-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Daimler Truck ve Shell arasındaki iş birliği ile Avrupa’daki hidrojen dolum istasyonları ve yakıt hücreli kamyonlara olan yatırımlara ağırlık veriliyor. Daimler Truck ve Shell’in 2030 yılına kadar hedefi; Avrupa’da 150 adet hidrojen dolum istasyonu ve Mercedes-Benz markasına ait yaklaşık 5.000 adet ağır sınıf yakıt hücreli kamyonun yollarda olması.