e
Banner

Etiketler: turkcell



Lojistik sektörünün rotasını Mobil Teknolojiler belirliyor


Yayın: 28-09-2012

Lojistik sektörü doğası gereği yoğun bilgi birikimi ve tecrübe gerektiren, değişim ve rekabetin fazla olduğu bir sektör. Kullanılacak teknoloji, geliştirilen yazılımlar ve verilen hizmetler hem çok etkin hem de maliyet açısından rekabetçi olmak zorunda. İşletmelerin lojistik alanda gelecekte olabilecek gereksinimleri göz önüne alarak, donanım kazanması, gelişen mobil teknolojilerin desteği sayesinde mümkün oluyor.

 




Marport, 3G teknolojisi ile hızlandı



Türkiye’nin ilk ve en büyük özel konteyner limanı Marport, Turkcell’le birlikte gerçekleştirdiği 3G altyapısı ve AR-GE çalışmaları sayesinde erişim hızını 2,5 kat artırdı.





Borusan Lojistik'ten sektörün dinamiklerini değiştirecek dev girişim



Borusan Lojistik’in Türkiye'de alanında ilk ve tek olma özelliği taşıyan yeni şirketi ETA (Elektronik Taşımacılık Ağı Taşımacılık ve Tic. A.Ş.) 5 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen inovasyon projesi sonucunda kuruldu. ETA, bir yandan kamyoncu esnafını Türkiye’nin en büyük, en etkin ve son teknolojileri kullanan filosu haline getiriyor, diğer yandan küçük ve orta büyüklükteki işletmelere güvenilir, izlenebilir ve uygun fiyatlı nakliye hizmeti sunuyor.




Turkcell’de dijital dönüşüm yolculuğu


Yayın: 21-11-2019
Kategori: Lojistik Vizyon

“Şirketler açısından olmazsa olmaz bir noktaya gelen dijital dönüşüm için doğru araçları kullanmak gerekiyor. Bunun yanı sıra içinde insan, süreç, organizasyon kültürü, tedarikçi-müşteri ve teknolojinin bulunduğu bir yol haritasına da ihtiyaç var. Tabii bir de yetenekli, tecrübeli, süreci kolaylaştırıp hızlandıran bir yol arkadaşına…” 
Ali Türk / Turkcell Tedarik Zincirinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı