e
Banner

Etiketler: tgl



Özel Röportaj: Petkim hangi lojistikçileri, neden tercih ediyor?



2012 yılında denizyolu, karayolu, demiryolu ile 1 milyon 652 bin tonluk sevkiyat gerçekleştiren Petkim, paketlemeden, yurtiçi nakliye ve depolamaya kadar lojistik ihtiyaçlarının tamamını outsource ediyor. Maliyet azaltma hedefi ile 2004 yılında yılından bu yana kademeli olarak dış kaynak kullanımına başlayan şirket Ulusoy Lojistik, Omsan Lojistik, Arkas, İkra Lojistik, SDV Horoz, Elmas Lojistik, Karadeniz Nakliyat, Beta Lojistik, Gökbil, Bosphorus Lojistik, TGL Lojistik gibi 100’e yakın tedarikçiyle iş ortaklığı yapıyor.





TGL Tet Global Lojistik’ten kimya sektörüne üç koldan hizmet


Yayın: 21-11-2022
Kategori: Kimya

TGL Tet Global Lojistik, karayolu ve intermodal taşımacılık çözümleri, tek çatı altında sunduğu tank taşıma, yıkama ve depolama hizmetleriyle kimya sektörüne desteğini sürdürüyor. Bu dönemde kimya ihracatında artan yük trafiğini filoya kattıkları yeni araçlarla sırtladıklarını belirten TGL Tet Global Lojistik İcra Kurulu Üyesi Cemil Can Yalçın, yılı yüzde 35’lik bir büyümeyle kapatmayı hedeflediklerini söyledi. 




Can Yalçın: Şoförler Türkiye’nin ticari elçileridir


Yayın: 30-11-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: cem yalcın tgl

Dökme kimyasal taşımacılık faaliyetleriyle lojistik sektöründe faaliyet gösteren TET Global Lojistik, 30 Kasım Dünya Şoförler Gününü bünyesinde görev yapan şoförlerin katılımıyla hazırladığı bir belgesel ile kutladı.