e
Banner

Etiketler: arkas



Arkas ilk lojistik merkezini Kartepe’de kuracak


Yayın: 15-12-2015
Kategori: Denizyolu

Arkas, Alman Duisport firmasıyla yeni bir ortaklığa imza attı. Multimodal taşımacılığın geliştirilmesi için yapılan ortaklığın en önemli hedefi Avrupa-Türkiye ve Asya arasında demiryolu hattı kurulması. Bunun için İzmit Kartepe’de 200 bin metrekarelik intermodal lojistik merkezi kurulacak.




Arkas yabancı ortakla kimyasal madde lojistiğine giriyor


Yayın: 15-01-2016
Kategori: Lojistik

2016’da ADR’li 30 yeni araç yatırımı yapacak olan Arkas Lojistik, Avrupalı bir şirketle ortaklık kurarak kimyevi madde lojistiğinde ciddi bir atılım yapmaya hazırlanıyor. 




Arkas Filosu 51 konteyner gemisine ulaştı


Yayın: 08-06-2017
Kategori: Denizyolu
Etiketler: arkas filo konteyner

Türkiye’nin en büyük konteyner gemi filosuna sahip arkas, gemi yatırımlarına devam ediyor. Arkas Deniz Ticaret Filosu, dört yeni geminin alınmasıyla 51 konteyner gemisine ulaştı ve toplam TEU kapasitesi ise 95 bine yaklaştı. 




Arkas 1181 mülteciye can simidi oldu


Yayın: 09-06-2017
Kategori: Denizyolu
Etiketler: arkas mülteci

Akdeniz’de verdiği düzenli servisler nedeniyle bölgedeki yardım çağrıları ile sıkça karşılaşan Arkas Deniz Ticaret Filosu mürettebatı 2014 yılından beri 1181 mülteciye yardım elini uzattı. Şirket prensibi ve kurum kültürünün getirdiği bilinçle Önce İnsan felsefesiyle hareket eden personel Arkas ev sahipliğini elinden gelenin fazlasıyla gösterdi. 




Yang Ming, Türkiye ile Uzak Doğu arasında direkt servis başlattı


Yayın: 19-06-2017
Kategori: Denizyolu
Etiketler: arkas yang ming

Servis Yang Ming’in bugüne kadar Türkiye’de çalıştıracağı en büyük gemilerle -14 bin TEU’luk gemiler ile yapılacak




Yang Ming, Türkiye ile Uzakdoğu arasında direkt servis başlattı



Türkiye’de, Arkas ortaklığıyla kurulan Yang Ming Anadolu şirketi ile faaliyet gösteren Uzakdoğulu armatör Yang Ming, 8 yıl sonra Türkiye’de üç limandan Uzakdoğu’ya yeniden direkt servis vermeye başladı. İstanbul(Kumport), İzmir(Aliağa), Mersin(MIP) limanlarına uğrak yapan servis Uzakdoğu’ya direkt ihracat-ithalat yükü taşıyor. Servis Yang Ming’in bugüne kadar Türkiye’de çalıştıracağı en büyük -14 bin TEU’luk- gemiler ile yapılacak.




Arkas ve Cosco’dan yeni ortaklık


Yayın: 11-10-2018
Kategori: Denizyolu
Etiketler: arkas cosco

Arkas ve Cosco ortaklığı ile açılan yeni reefer servisi “Mersin-Rusya Ekspres”, Ekim ayı sonunda Mersin Limanı’ndan hizmet vermeye başlayacak. 




45 saatlik dev taşıma başladı


Yayın: 05-04-2019
Kategori: Havayolu
Etiketler: arkas

Arkas Lojistik Türk Hava Yolları’nı yeni evi İstanbul Havalimanı’na taşıyor. Havacılık sektöründe dünyanın en büyük göçü cuma sabahı saat 03:00’da başladı. Her detayın en ince ayrıntısına kadar aylar boyunca hesaplandığı projede lojistik mühendisliği örneği sergileyen Arkas Lojistik’in hedefi, 33 futbol sahası büyüklüğünde alan kaplayan, 10 binin üzerinde ekipmanı 45 saatte hatasız taşımak.  




Arkas Lojistik'ten 4 milyon 750 bin euroluk filo yatırımı


Yayın: 01-08-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: arkas ford trucks

Arkas Lojistik, büyüme hedefleri doğrultusunda filo yatırımlarına devam ediyor. Şirket, şimdi de Temmuz ayında 4 milyon 750 bin Euro’luk yatırımla 55 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX’i filosuna kattı. 




Rusya’ya Ekspres Servis


Yayın: 23-10-2019
Kategori: Denizyolu
Etiketler: arkas rusya

Arkas ve Sealand ortaklığı ile taze meyve ve sebze sezonuna bağlı olarak tekrar açılan reefer servisi “Rusya Ekspres Servis”, Kasım ayı itibariyle Mersin Limanı’ndan hizmet vermeye başlayacak.