e
Banner

Etiketler: aygaz



Aygaz tehlikeli madde taşımacılığında dümene geçti


Yayın: 16-09-2012
Kategori: Kimya

Türkiye’nin en büyük LPG gemisini filosuna katan Aygaz, 11.025 metreküp LPG taşıma hacmine sahip “Beylerbeyi” adı verilen gemiyle denizyolu taşımacılığındaki kapasitesini %60 oranında artırdı.





Aygaz yılda 1.140 kez dünyayı turluyor


Yayın: 29-10-2018
Kategori: Kimya

Yıllık 1 milyon tonun üzerinde LPG’nin tüplügaz ve dökmegaz olarak dağıtımını gerçekleştiren Aygaz, 60’ı aşkın firmadan nakliye hizmeti alıyor. Bir yılda dünyanın çevresini 1.140 kere turlayan bir dağıtım filosuna sahip olduklarını belirten Aygaz Karayolu Lojistik Yöneticisi Önder Akan, “Nakliyecilerimizi değerlendirme kriterlerimize göre seçiyor, yol güvenliğine ve ikmal emniyetine uygun, SEÇ-G kurallarına haiz, doğru atık yönetimi ile çalışmayı prensip edinen firmaları tercih ediyoruz” diyor. 




Aygaz ve McKinsey Aykargo ile kargo sektöründe



Tüketicinin en çok tercih ettiği, LPG sektörünün lider markası Aygaz, kurumiçi girişimcilik ve inovasyon faaliyetleri kapsamında çalışanlarının fikir önderliğinde oluşturulan ve yenilikçi bakış açısıyla hayata geçirdiği Aykargo’yla kargo sektöründe güçlü bir adım attı. Aygaz’ın 81 ilde bulunan yaygın dağıtım ağı ve tecrübesiyle hizmet verecek olan Aykargo, teknoloji odaklı yeni nesil altyapısıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutacak. 




Aygaz Dağıtım Ağı Optimizasyonu Projesi



Elifcan Yazgan - Aygaz Tedarik Zinciri Direktörü