e
Banner

Etiketler: ceo



DHL Express Türkiye'de ihracatın artacağını öngörüyor



“Türkiye’nin ihracat numune çıkışlarının yarısından fazlasını taşıyoruz; artış umut verici, gelecek dönem ihracatın artacağını öngörüyoruz”

 




DHL Express Fransa Türkiye’den yönetilecek


Yayın: 06-10-2012
Kategori: Havayolu

DHL Express Türkiye CEO’su Michel Akavi, DHL Express Fransa’nın CEO’su olarak atandı.





Tamer Dinçşahin Favor Trans’a Genel Müdür oldu


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Lojistik

Bir süre önce Saras Lojistik’ten ayrılan  Tamer Dinçşahin, Favor Trans A.Ş’de Genel Müdür olarak göreve başladı.

 




Toyota için lojistikte anahtar kelime esneklik


Yayın: 18-10-2012
Kategori: Otomotiv

2011 yılında Türkiye’nin 7. büyük ihracatçısı olan Toyota Türkiye, tedarik zincirinde esnek olduğu kadar kazanmayı garanti eden stratejiler uyguluyor.





New CEO appointed to DHL Global Forwarding


Yayın: 05-06-2017
Kategori: Dünyadan


Tim Scharwath has formally joined the Board of Management of Deutsche Post DHL Group as the new CEO of DHL Global Forwarding, Freight. 




DHL’den 21. Yüzyılın Baharat Ticareti raporu


Yayın: 15-06-2017
Kategori: Ekonomi Gündemi

DHL’in “21. Yüzyılın Baharat Ticareti” raporuna göre, uluslararası e-ticaretin 2020 yılına kadar yurtiçi e-ticarete oranla 2 kat hızlı büyümesi bekleniyor. Bu büyüme hızıyla 2015 yılında 300 milyar dolar olan uluslararası e-ticaret hacminin 2020 yılında 900 milyar dolara çıkacağı öngörülüyor.




Hepsiburada’ya yeni CEO


Yayın: 12-07-2017

Halen Hepsiburada Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Hein Pretorius, şirketin yeni CEO’su oluyor. Pretorius, Hepsiburada’nın hedefleri doğrultusunda büyümesine CEO olarak liderlik edecek.




Alman gazeteci heyeti Krone’yi ziyaret etti


Yayın: 25-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

T.C. Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı tarafından organize edilen bu gezi kapsamında Almanya’nın en önemli basın kuruluşlarını temsilen bir grup gazeteci Türkiye’deki Alman markalarına ziyaretler düzenledi. Bu ziyaretler kapsamında Avrupa’nın en modern treyler fabrikalarından biri olan Krone’nin Tire fabrikasında Krone Türkiye yetkilileri ve gazeteci heyeti bir araya geldi.  




DHL Express Türkiye’nin yeni CEO’su Mustafa Tonguç oldu


Yayın: 03-05-2021

Dünyanın lider uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express, Türkiye’de yaklaşık 4 yıldır Claus Lassen önderliğinde yürüttüğü başarılı faaliyetlerine Mustafa Tonguç ile devam edecek. 




Hiper Lojistik anonim yapısıyla hedef büyüttü


Yayın: 23-12-2022
Kategori: Lojistik

Sağladığı başarılı büyümenin ardından anonim şirkete dönüşen Hiper Lojistik, üç ayaktan oluşan nakliye çözümleriyle Avrupa, Ortadoğu ve Orta Asya hattında köprüler kuruyor. 3. ülke ve transit taşımalarda iddialı olduklarını belirten Hiper Lojistik CEO’su Turgut Hami Tuzsus, “Express minivan hizmetimiz mutlaka denenmeli. Lorry tipi kamyonet taşımalarımızla Avrupa’da kapı teslimi hizmet sunuyoruz” dedi.