e
Banner

Etiketler: dkv



Lojistikçilerin kartı DKV Türkiye’de büyüyor!



350 müşteri ile 150 milyon Avro ciro yaptı 120 milyon litre akaryakıt DKV ile alındı.





DKV Kart lojistikçiden sonra KOBİ’yi de tasarruf ettirecek


Yayın: 20-03-2013

Kullanıcılarına akaryakıtta yüzde 9 indirim imkanı sağlayan ve şimdilik yalnızca uluslararası nakliye şirketlerinin kullanımına açık olan DKV Kart, 2014'ün ikinci yarısında Türkiye'deki tüm KOBİ'lerin kullanımına açılacak.




Türk nakliyecisinin KDV alacağı 50 milyon avroya ulaştı


Yayın: 01-02-2016
Kategori: Karayolu

Binlerce kilometre yaparak karayolu ticaretinin yükünü omuzlayan Türk nakliyecisinin Avrupa’dan KDV iadesi alacağı 50 milyon avroya ulaştı. 




DKV'den Avrupa nakliyecilerine çifte fırsat


Yayın: 25-05-2018
Kategori: Karayolu

Avrupa Elektronik Geçiş Hizmeti (EETS) için Mayıs ayı itibariyle ön siparişler alınmaya başlandı. 3,5 tonun üzerindeki araçların Avrupa otoyol ücretlerini tek cihaz ile yapmasına imkan veren yeni sisteme erken kayıt yaptıranlar EETS kutusunu avantajlı şartlarda edinebilecek. Operasyonel maliyetlerini aşağı çekecek ve büyük kolaylık sağlayacak tek kutu ile ödeme sistemi, nakliye firmalarına önemli avantajlar sağlıyor.




10 SORUDA: Avrupa Elektronik Geçiş Hizmeti (EETS)


Yayın: 22-01-2019
Kategori: 10 Soruda

2019 yılında AB’ye üye ülke karayollarında seyreden 3,5 tonun üzerindeki ticari araçların tüm geçiş ücretlerinin tek bir cihaz kullanılarak yapılmasını ve iş süreçlerini kolaylaşmasını sağlamak amacıyla Avrupa Elektronik Geçiş Hizmeti (EETS) uygulamasına geçileceğine dikkat çeken DKV Euro Service Türkiye Satış Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, “Tek kutu sistemi, tüm bu prosedür karmaşasına ve zaman kaybına son verecek; zira zaman, nakliyeci için nakit ve rekabet avantajı demek” dedi. 




DKV Group’a yeni CEO


Yayın: 19-03-2019
Etiketler: dkv

Uluslararası mobilite ve lojistik sektörünün uzman ismi Marco van Kalleveen, DKV MOBILITY SERVICES Group’a yeni CEO olarak atandı. Van Kalleveen, DKV iş modelinin dijitalleştirilmesi ve hizmet portföyünün genişletilmesine odaklanacak.
 




DKV’de Çekya için online kayıtlar başladı


Yayın: 20-09-2019
Kategori: Karayolu

Çekya otoyollarında işletmeci firma değişikliği nedeniyle 1 Aralık’tan itibaren yeni geçiş kutuları devreye girecek ve nakliyecilerin yeni sisteme kayıt yaptırmaları gerekiyor. DKV, bu ülkede iş yapan taşımacılık şirketlerinin yeni sisteme geçiş sürecini rahat tamamlamaları için online kayıt olanağı sağlayan portalı hizmete soktu.




DKV’den İspanya’da Önemli İşbirliği


Yayın: 01-10-2019
Kategori: Karayolu

DKV, nakliyecilere otoyol ve yakıt ödemeleri ile vergi iadesi hizmeti veren Spanish VAT Services şirketi hisselerinin %25’ini satın aldı. İspanya’nın alanında önde gelen şirketi VAT Services, nakliyecilere toplam 42 ülkede 56 bin benzin istasyonuna erişim sağlıyor.




DKV, Kazakistan'ı hizmet ağına ekledi


Yayın: 20-07-2020
Kategori: Karayolu

Dünyanın en büyük nakitsiz yol yardım hizmeti şirketi DKV Euro Service, hizmet ağına Türk nakliyeci için çok önemli olan Kazakistan’ı da eklediğini duyurdu. Artık Kazakistan’daki 81 istasyonda DKV Card ile bölgenin en ekonomik yakıtını tedarik etmek mümkün.




DKV, Balkanlar'da yeni satın almayla güçlendi


Yayın: 11-08-2020
Kategori: Karayolu

Mobilite hizmetleri sunan DKV Euro Service, SV Transportservice (SVTS) şirketini satın alarak, Balkanlarda nakliyecilere sunduğu yakıt, geçiş ücreti ve geri ödeme hizmetlerini daha da güçlendirdi.