e
Banner


DKV Kart lojistikçiden sonra KOBİ’yi de tasarruf ettirecek
Kullanıcılarına akaryakıtta yüzde 9 indirim imkanı sağlayan ve şimdilik yalnızca uluslararası nakliye şirketlerinin kullanımına açık olan DKV Kart, 2014'ün ikinci yarısında Türkiye'deki tüm KOBİ'lerin kullanımına açılacak.




TIRLojistik şirketleri için akaryakıtta yüzde 9, otoban ve yol vergisi gibi diğer maliyetlerle birlikte yüzde 30'a varan tasarruf imkanı sağlayan DKV'nin yıllık yönetim toplantısı Mart 2013'te İstanbul'da gerçekleştirildi. Beş yıllık büyüme stratejilerinin ele alındığı toplantı, DKV'nin bağlı bulunduğu Alman Egrima Holding'in eş genel müdürleri ile birlikte 40 Avrupa ülkesindeki temsilciliklerin üst düzey yöneticilerinden oluşan 200 kişiyi ağırladı.

Beş gün süren toplantı, atfedilen önem ve yatırım önceliği nedeniyle Türkiye'de gerçekleştirildi. Büyüme stratejilerinin finansal, hukuksal ve pazardaki güncel eğilimler göz önüne alınarak değerlendirildiği toplantıdan 2014'ün ikinci yarısında DKV Kart'ın Türkiye'deki KOBİ'lerin kullanımına açılması kararı çıktı. Ayrıca 2013 sonuna dek Türk uluslararası taşımacılara aynı önemde bir başka sürpriz olacağı açıklanırken, Türkiye'de beş yıllık büyüme hedefi yaygınlık bazında yüzde 500, ciro bazında yüzde 400, istihdam bazında yüzde 300 olarak belirlendi.

‘Kırdığı rekorlar nedeniyle Türkiye seçildi’

DKV Türkiye Genel Müdürü Muzaffer Tuna, toplantının ayrıca hedeflerinin üzerinde performans sergileyerek DKV içinde birçok rekorlar kıran DKV Türkiye'nin diğer ülkelere örnek gösterilmesi amacını da taşıdığını vurguladı. "Avrupa'nın yakın gelecekteki en büyük ekonomilerinden biri olacak Türkiye'de ticaretin kültürel başkalığı bu organizasyonun burada yapılmasının temel nedeni." diyen Tuna, toplantının temasının "Geleceğin peşine düş, öğrenmeye Doğu'dan başla" olduğunu belirtti. Tuna, etkinlik alanı olarak belirlenen Kapalıçarşı'da kısıtlı bütçe ile belirli malzemelerin satın alınarak başka turistlere satılması gibi ticaretin temel öğeleri üzerine yarışmalar düzenlendiğini, ayrıca geziler, maçlar, alışveriş ve eğlence saatleri ile etkinliğin renklendirildiğini sözlerine ekledi.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat