e
Banner

Etiketler: goodyear



Goodyear’dan yakıt tasarrufu sağlayan kamyon ve otobüs lastikleri



Goodyear, Almanya’nın Hanover kentinde düzenlen 2012 Ticari Araç Fuar’ında, uzun araştırmalar sonucunda geliştirdiği ”ilk AA sınıfı kamyon lastiklerini” ve kara taşımacılığı sektöründeki artan maliyetleri karşılayabilmek için gereken verimliliği sunabilecek yeni otobüs lastiklerini tanıttı.

 




Goodyear'dan bayram önerileri


Yayın: 10-10-2012
Kategori: Lastik

Kurban Bayramı öncesi bavullar hazırlanmaya, seyahat ve tatil planları yapılmaya başlandı. Bir çok kişi bayramda sevdiklerine kavuşmak veya tatil için yollara çıkacak. Goodyear, seyahate çıkmadan önce sürücülere güvenli yolculuk için öneriler listesi hazırladı. Bu bayramda listeye gözatıp yola çıkanları, güvenli ve rahat bir yolculuk bekliyor.

 




GOODYEAR en yeşil lastik firması seçildi.


Yayın: 07-12-2012
Kategori: Lastik

Goodyear, dünyanın önde gelen ekonomi dergilerinden biri olan Newsweek tarafından Amerika’nın en çevreci şirketlerinden biri seçildi.





Goodyear’ın yeni nakliye lastikleri yakıtı kokluyor!



Goodyear’ın nakliye sektörü için ürettiği yeni 17.5” RHS II+ ve RHD II+ ön ve çeker aks lastikleri önceki modellere göre daha yüksek tasarruf ve frenleme performansına sahip.




Goodyear, kamyon şoförleriyle buluştu


Yayın: 20-04-2013
Kategori: Lastik

Kamyon şoförlerinin yol arkadaşı Goodyear, “Dünyanın yükünü birlikte çekmeye geliyoruz!” diyerek bu yıl yine Türkiye yollarına çıktı. Goodyear, Edirne’de kamyon şoförleriyle bir araya geldi.




Goodyear Ticari Lastikler Direktörü Temel Doğanay oldu


Yayın: 10-08-2020
Kategori: Lastik

12 yıldır 3M bünyesinde görev yapmakta olan Temel Doğanay, Goodyear Lastikleri T.A.Ş Ticari Lastikler Direktörü olarak atandı.
 




Goodyear'da İletişim Müdürlüğüne Selen Muratoğlu getirildi


Yayın: 17-12-2020
Kategori: Lastik

Goodyear’ın Türkiye organizasyonuna Grup İletişim Müdürü olarak sektörün önde gelen isimlerinden Selen Muratoğlu atandı. 




Goodyear Türkiye’den EMEA Bölgesi’ne önemli atamalar


Yayın: 02-03-2021
Kategori: Lastik

Goodyear Türkiye’nin merkez ofisinde görev yapan Goodyear Lastikleri T.A.Ş’de İnsan Kaynakları Direktörü Selda Kalleci ve Hukuk ve Mevzuata Uyum Müdürü Seçkin Savaşer, Goodyear’ın EMEA bölgesinde önemli görevlere atandılar.
 




Hilal Trans, Goodyear’ın filolar için yeni çözümü Drive Over Reader’ı seçti


Yayın: 19-11-2021
Kategori: Lastik

Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, ülkenin önde gelen lojistik firmalarından Hilal Trans’ın tercihi oldu. İmzalanan sözleşme kapsamında Hilal Trans 2025 yılına dek lastik alımını Goodyear’dan gerçekleştirirken, Goodyear tarafından sunulacak tüm filo hizmetlerinden de yararlanacak.  




Goodyear, Adapazarı Fabrikasına güneş duvarı kuruyor


Yayın: 07-09-2022
Kategori: Lastik

Goodyear, fabrikalarında yenilenebilir enerji odaklı dönüşümler konusunda önemli gelişmeler kaydediyor. Goodyear, Adapazarı’ndaki tesisinde yeni bir güneş duvarı kurarak sürdürülebilir bir dünyaya yönelik önemli bir adım atıyor. Proje, enerji yönetimine esneklik ve güç kazandırmanın yanı sıra fabrikanın çevresel ayak izini küçültmeye de yardımcı olacak.