e
Banner

Etiketler: hareket



Hareket, hidrolik dorse filosunu 212 dingile çıkardı!


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Ticari Araçlar

Proje taşımacılığı alanında yatırımlarını sürdüren Hareket, hidrolik filosunu 16 dingil hidrolik Goldhofer marka THP/SL 4 tip dorse ile güçlendirdi.





Hareket Proje Taşımacılığı’ndan dünya çapında iş!


Yayın: 31-10-2012
Kategori: Lojistik

Türk şirketi Hareket, Türkmenistan’da her biri 566 ton olan parçaları bin 250 kilometre uzağa konvoy halinde taşıdı. 62 gün süren zorlu yolculuk sırasında 60 köprüyü by-pass ederek geçen şirket ödül aldı.

 




ESTA Mükemmeliyet Ödülü HAREKET''in



Çeyrek asra dayanan uzmanlığı, aynı anda 6 ayrı RES'e çözüm sunma gücü ve profesyonel kadrosuyla proje lojistiğinde yatırımcıların ilk adreslerinden biri haline gelen Hareket, bu alandaki başarısını sektörün Oscar'ı sayılan ESTA Mükemmeliyet Ödülü ile taçlandırdı.





Hareket, Madranbaba'ya Enerji Taşımacılığı yapıyor



Taşımacılık sektörünün lider markalarından Hareket, enerji taşımacılığı alanındaki faaliyetlerini sürdürüyor. Hareket, Madranbaba’da yapılacak olan 10 adet Rüzgar Santrali için gereken ekipmanları taşımaya başladı.





Hareket'ten 120 tonluk katamaran operasyonu



1957 yılında kurulan ve proje taşımacılığının lider markalarından olan Hareket, Tuzla’da 33 metre boyunda ve 10,5 metre yüksekliğinde 120 ton ağırlığındaki katamaranın nakliyesini gerçekleştirdi.




HAREKET enerjide ‘ŞAH’landı


Yayın: 22-04-2015
Kategori: Enerji

Türkiye’de ve yurtdışında enerji sektörüne yönelik pek çok projede yer alan Hareket, Şahdeniz 2 ile ispatlanmış başarısını bir adım öteye taşıdı. 




Hareket'ten Şahdeniz 2'de 380 tonluk kaldırma


Yayın: 20-06-2016
Etiketler: hareket şahdeniz

Proje taşımacılığı ve yük mühendisliği alanında hizmet veren kuruluşu Hareket, Azfen-Tekfen-Amec ortaklığı ile hayata geçirilen Şahdeniz 2 projesinde, 45x32x2,5 metre ebatlarında ve 380 ton ağırlığındaki upper deck panelin montajını 3 adet 600 tonluk Demag CC 2800-1 paletli vinç ile gerçekleştirdi. 
 




Hareket Umurlar RES’i taşıdı


Yayın: 06-06-2017
Kategori: Karayolu

 
Türkiye’de kurulan RES projelerinin yarıya yakınında yer alan Hareket, Balıkesir’de devam eden Umurlar RES projesi için taşıma operasyonlarını gerçekleştirdi. 




Hareket İspanya'da ofis açtı


Yayın: 27-02-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: hareket ispanya

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, İspanya ofisini açtı. Hareket İspanya Şube Müdürü Miguel Flórez de la Colina, “Hedefimiz İspanya, Portekiz ve Fransa’daki müşterilerimiz için güvenilir bir iş ortağı olmak” dedi.




Hareket Hazar Denizi’ne Açılıyor


Yayın: 17-09-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: hareket hazar denizi

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, Hazar Denizi’nde bulunan Bautino TS Marine Base Limanı’nın işletme hakkını devraldı. Şirket, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan ve Tacikistan için stratejik öneme sahip, uluslararası standartlarda bir heavy lift limanı oluşturacak ve 1 Nisan 2020 tarihinde faaliyetlerine başlayacak.