e
Banner

Etiketler: ispanya



İntermodal taşımacılığın rotası çiziliyor



İntermodal taşımacılık sisteminin geliştirilmesi için düğmeye basan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İspanya Ulaştırma ve Bayındırlık Bakanlığı’yla ortaklaşa yürüteceği Türkiye’de İntermodal Taşımacılığın Güçlendirilmesi AB Eşleştirme Projesi ile Türkiye’nin intermodal taşımacılığın rotasını çizecek.

 




İspanya ile eşleşen Türkiye, intermodalde geleceğe koşuyor



Türkiye’de intermodal taşımacılığı güçlendirmeyi hedefleyen ve 27 aylık uygulama süresinin yarısını geride bırakan “Türkiye'de İntermodal Taşımacılığın Güçlendirilmesi AB Eşleştirme Projesi” tüm hızıyla sürüyor.





Kombine Taşımacılık geleceğin taşımacılık modeli olacak



Türkiye - Avrupa Birliği mali işbirliği çerçevesinde Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı ile İspanya Ulaştırma ve Bayındırlık Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen "Türkiye'de İntermodal Taşımacılığının Güçlendirilmesi AB Eşleştirme Projesi" kapanış toplantısı Ankara'da yapıldı.




Ekol Lojistik, İspanya’da büyümeye devam ediyor


Yayın: 07-06-2017
Kategori: Lojistik

 
Ekol, Transport Logistic Münih Fuarı ardından 6-8 Haziran 2017 tarihleri arasında Barselona’da gerçekleşen 19. Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Fuarı SIL 2017’de yerini aldı. Fuarın ilk günü Ekol standında düzenlenen basın toplantısında Ekol İspanya Ülke Müdürü Alfio Centocinque, 2014 yılında faaliyete geçen Ekol İspanya’nın büyüme yolculuğundaki önemli gelişmeleri paylaştı. 




Hareket İspanya'da ofis açtı


Yayın: 27-02-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: hareket ispanya

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, İspanya ofisini açtı. Hareket İspanya Şube Müdürü Miguel Flórez de la Colina, “Hedefimiz İspanya, Portekiz ve Fransa’daki müşterilerimiz için güvenilir bir iş ortağı olmak” dedi.




Ekol ile Türkiye- İspanya 60 saat


Yayın: 12-02-2021
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik, Türkiye ile İspanya arasındaki yeni intermodal hizmeti kapsamında İzmir Alsancak Limanı ile İspanya Tarragona Limanı’nı birbirine bağlayan Ro-Ro hattı üzerinden sadece 60 saatte teslimat gerçekleştirecek. 




DKV, İspanya’daki tedarik ağına 704 yeni istasyon ekledi


Yayın: 30-04-2021
Kategori: Karayolu

Uluslararası nakliyecilerin Avrupa’daki bir numaralı yol arkadaşı DKV Euro Service, İspanya’daki tedarik ağını Cepsa ile yaptığı anlaşma ile 704 istasyonu daha katarak genişletti.