e
Banner

Etiketler: hubtic



HUBTIC bir tıkla taşımacılık süreçlerine hız ve verimlilik kazandırıyor



Freight forwarder kimliğiyle 4 farklı kıtada 40’tan fazla ülkeye ithalat/ihracat taşıması yapan Hubtic, uçtan uca dijitalleştirdiği taşımacılık çözümleriyle öne çıkıyor. Ücretsiz web uygulaması üzerinden sundukları teknolojik çözümlerle; “Aracım nerede?” sorusunu ortadan kaldırdıklarını, teklif alma, evrak ve yük yönetiminde karşılaşılabilen birçok soruna ve seferlerdeki boş dönüşlere çözüm olduklarını söyleyen Hubtic’in kurucusu ve CEO’su Abdullah Cansu, lojistik operasyonlarına şeffaflık, hız ve verimlilik kazandırdıklarını vurguluyor. Cansu, 2022 için Türkiye’deki büyüme hedeflerini, çalışan ile müşteri sayısını ikiye katlama ve 10 milyon euro ciroya ulaşma olarak açıklıyor.




Dijital lojistik şirketi Hubtic, yeni rotalarla büyüyor



İthalat ve ihracatçıların taşımacılık ihtiyaçları için yenilikçi çözümler geliştiren dijital lojistik şirketi Hubtic, 4 kıtada 43 ülkeye kara, deniz ve intermodal taşıma yapıyor. Kara yolunda Avrupa başta olmak üzere 20’den fazla ülkeye hızlı ve sorunsuz taşımacılık yaptıklarını söyleyen Hubtic CEO’su Abdullah Cansu, deniz yolunda Avrupa, Çin ve Kuzey Afrika’da, kapı teslimatında ise özellikle ABD’de iddialı olduklarını belirtti. Özbekistan, Kazakistan ve Türkmenistan’da güçlü bağlantılar kurduklarını anlatan Cansu, yeni hedeflerinin Türkiye’nin en fazla ihracat yaptığı ülke olan Almanya’daki rotalarını artırarak, Türk ekonomisine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.   




'Hubtic Blog' açıldı


Yayın: 29-11-2022

Uluslararası taşımacılık işlemlerinin tek bir platform üzerinden yönetilmesini sağlayan dijital lojistik şirketi Hubtic, hızla dönüşen sektör için doğru ve güncel bir kaynak oluşturmak üzere bir blog sayfası açtı. Lojistik, taşımacılık modelleri, nakliyat ve ithalat-ihracat süreçlerine yönelik bilgilerin yer aldığı Hubtic Blog’un, hızla zenginleşen içeriğiyle ‘lojistik sektörünün bilgi bankası’ olması hedefleniyor. 




Hubtic’ten deniz yolu taşımaları için avantajlı navlun teklifi



Uluslararası taşımacılık işlemlerinin tek bir platform üzerinden yönetilmesini sağlayan ve aktif olarak 75’ten fazla rotada teslimat gerçekleştiren dijital lojistik şirketi Hubtic, ABD, İsrail, Kuzey Afrika ve Orta Doğu limanlarına özel navlun fiyatları sunuyor. 




“Önümüzdeki 5 yıl içinde ilk 10 lojistik şirketinden biri olacağız”


Yayın: 16-12-2022

Altı kıtada 50’nin üzerinde ülkeye kara, deniz ve intermodal taşıma yapan dijital lojistik şirketi Hubtic, 2023 yılının ilk çeyreğinde ilk yatırım turunu tamamlamayı planlıyor. Bu yatırımla birlikte operasyonlarını daha da genişletmeyi ve 2023 yılı sonuna kadar müşteri sayılarını 200’ün üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Hubtic CEO’su Abdullah Cansu, “Bu yatırım ve çalışmalar, önümüzdeki beş yıl içerisinde ilk 10 lojistik şirketi arasına girme amacımız doğrultusunda da önemli bir aşama kaydetmemizi sağlayacak” dedi. 




Hubtic savunma sanayisinde ilk taşımasını Brezilya’ya gerçekleştirdi


Yayın: 01-02-2023

Demir çelikten tekstile, oto yedek parçadan kimyaya kadar 35’i aşkın sektörün taşımacılık ihtiyaçları için yenilikçi çözümler geliştiren dijital lojistik şirketi Hubtic, bu sektörlerin arasına savunma sanayisini de ekledi. Bu sektördeki ilk taşımalarını hava yolu ile Brezilya’ya yaptıklarını söyleyen Hubtic CEO’su Abdullah Cansu, kara ve deniz yolu taşımacılığındaki rota sayılarını da 80’in üzerine çıkardıklarını ifade etti. 




Hubtic, Alman-Türk Sanayi ve Ticaret Odası üyesi oldu


Yayın: 13-03-2023

Uluslararası taşımacılık işlemlerinin tek bir platform üzerinden yönetilmesini sağlayan dijital lojistik şirketi Hubtic, Alman-Türk Sanayi ve Ticaret Odası üyesi oldu. 




Hubtic 1,3 milyon dolar tohum yatırım aldı



Abdullah Cansu tarafından Düsseldorf’ta kurulan ve 2021 yılında faaliyetlerine start veren dijital lojistik girişimi Hubtic, tohum yatırım turunda 1,3 milyon dolar yatırım aldı. Hubtic, yatırım turunun ardından özellikle Avrupa’daki uluslararası taşıma operasyonlarını genişletmeyi planlıyor.




Hubtic deniz yoluyla tüm dünyaya açıldı


Yayın: 17-04-2023
Kategori: Demiryolu

Dijital lojistik şirketi Hubtic, 60’tan fazla ülkede 100’e yakın rotaya ulaştığı deniz yolu taşımacılığında Amerika’dan Uzak Doğu’ya kadar dünyanın dört bir yanına hizmet veriyor. 




Hubtic Deniz Yolu Direktörü Deniz Şeşen oldu


Yayın: 16-05-2023

Lojistik sektöründe 15 yıla yakın ulusal ve uluslararası arenada tecrübesi olan Deniz Şeşen, Hubtic Deniz Yolu Direktörü olarak çalışmalarına başladı.