e
Banner

Etiketler: lufthansa



‘Kazan Kazan’ Havayolları


Yayın: 05-11-2012
Kategori: Havayolu

Başbakan’ın THY?ile Lufthansa’nın ortak işletmeciliğe hazırlandığını açıklamasıyla gözler THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’ya çevrildi. Topçu, “Lufthansa ile var olan işbirliğini ileri taşıyacağız. İki şirket de işe kazan - kazan ilkesi doğrultusunda bakıyor” dedi

 




Artık uçaklarda simitte satılıyor!



Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu,  bu yıl 12'ncisi düzenlenen Perakende Günleri'nde, markasının başarı sırlarını ve yeni girişimlerini anlattığı bir konuşma yaptı.





Yük taşımayız, Lufthansa eşit şekilde masaya otururuz


Yayın: 11-12-2012
Kategori: Havayolu

Alman havayolu şirketi Lufthansa ile yeni bir ortaklık için görüşmeler yapan THY’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, masaya ancak eşit şartlarda oturabileceklerini belirtiyor: “Kazan-kazan olmayan hiçbir birliktelik uzun vadeli olmaz.”





THY, İtalya'da 'hızlı tren' işine giriyor


Yayın: 13-12-2012
Kategori: Demiryolu

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, İtalya pazarındaki etkilerini, ülkenin ilk özel sektör hızlı tren firması olan Nuovo Trasporti Viaggiatori (NTV) ile işbirliği yaparak arttırmak istediklerini belirtti.





100,000 tonnes of cargo pass through Speed Gate


Yayın: 28-04-2017
Kategori: Havayolu
Etiketler: hava kargo lufthansa

Having introduced optional mobile add-ons, Lufthansa Cargo now collects cargo directly from the customer warehouse, saving customers a whole lot of time.