e
Banner

Etiketler: italya



THY, İtalya'da 'hızlı tren' işine giriyor


Yayın: 13-12-2012
Kategori: Demiryolu

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, İtalya pazarındaki etkilerini, ülkenin ilk özel sektör hızlı tren firması olan Nuovo Trasporti Viaggiatori (NTV) ile işbirliği yaparak arttırmak istediklerini belirtti.





DKV, İtalya’da kendi geçiş kutusunu hizmete sunuyor


Yayın: 05-08-2020
Kategori: Karayolu

DKV Euro Service, 1 Eylül’den itibaren İtalya’da kendi otoyol kutularını hizmete sunmak için pilot fazı başlatıyor. Fazın tamamlanmasının ardından DKV, İtalya otoyollarında yetkili ilk özel otoyol kutu sağlayıcısı olacak.




DKV’den italya’da da tek kutu ile geçiş kolayliği


Yayın: 13-04-2021
Kategori: Karayolu
Etiketler: dkv italya tek kutu

Uluslararası nakliyecilerin Avrupa’yı tek kutu ile hızlı ve kolayca geçmeleri için hizmete sunulan DKV Box Europe kutusu artık İtalya’da da aktif!




EKOL, Avrupa’daki en uzun intermodal servisini başlattı


Yayın: 01-11-2021
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik, İtalya’da toplu taşıma çalışanlarının greve başlamasıyla Trieste Limanı’nda yaşanan darboğazı aşmak için yeni bir intermodal hattını devreye aldı. Ekol, Fransa’daki Sete ve Calais şehirleri arasında ihracatçılar için Avrupa’nın en uzun hattına sahip intermodal servisini başlattı. 




Karınca Lojistik, Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası ile transit süreyi kısaltacak



Özmal araçlarıyla Avrupa’ya taşıma yapan sektörün güçlü oyuncularından Karınca Lojistik, Uzakdoğu’dan gelen transit yükler için de hizmetler sunuyor. Bu yıl servis ağlarına İtalya hattını ekleyerek, özmal araç sayısını 2 katına çıkaracaklarını ifade eden Karınca Lojistik Tedarik Zinciri Direktörü Erdinç Zorbaoğlu, alacakları Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası (YYS) ile daha hızlı servis ve transit süre avantajı yakalayacaklarını vurguladı. 




ASSET GLI Avrupa’da hızla büyümeye devam ediyor


Yayın: 05-05-2023
Kategori: Lojistik

Almanya Köln’de açtığı şubeyle Avrupa lojistik pazarına hızlı bir giriş yapan Asset Global Logistic, İtalya'da açtığı şubeyle uluslararası genişleme planlarına hız kazandırdı. Yeni açılan şube, İtalya'da yerel müşterilere, tedarikçilere ve ortaklara daha yakın olmanın yanı sıra, şirketin uluslararası iş hacmini artırmasına da yardımcı olacak.