e
Banner

Etiketler: mng



THY ve MNG 'den büyük imza


Yayın: 11-10-2012
Kategori: Havayolu

THY Teknik A.Ş, MNG Havayolları ile A330-200F kargo uçakları için 5 yıllık Komponent Pool Sözleşmesi imzaladı.

 




KARİD Başkanı Aslan Kut: PTT imtiyazları kalkmalı


Yayın: 21-06-2013
Kategori: Karayolu

Mayıs ayında çıkarılan yeni Posta Kanunu’nda serbest rekabeti engelleyen maddelerin bulunduğuna dikkat çeken Kargo, Kurye ve Lojistik İşletmecileri (KARİD) Derneği Başkanı Aslan Kut, Türkiye’nin gelişmiş ülkelerde olduğu gibi rekabete açık bir posta sektörüne sahip olması için tekelin kırılıp serbest rekabet ortamının sağlanması ve PTT’nin özelleşmesi gerektiğini söyledi.




MNG Kargo iş ortaklarını arıyor


Yayın: 26-02-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: mng özgün şahin

MNG Kargo, yenilediği acentelik modeli ile girişimcilere sunduğu fırsatları artırırken, hizmet kalitesini de her zaman en üst seviyede tutmayı hedefliyor. MNG Kargo Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgün Şahin, yeni modelin temelinde satış ve dağıtım performansı odaklı bir hak ediş sisteminin yer aldığını belirtti.




MNG Kargo’nun otizmli çalışanları işbaşı yaptı


Yayın: 28-12-2021
Kategori: Kargo
Etiketler: mng otizim

Otizmli gençlerin mesleki becerilerinin geliştirilerek topluma kazandırılması adına sorumluluk üstlenen MNG Kargo’nun, Tohum Otizm Vakfı iş birliğiyle hayata geçirdiği program kapsamında ilk etapta 3 otizmli genç işbaşı yaptı.




MNG Kargo’nun yeni CEO'su Kağan Gündüz oldu


Yayın: 04-08-2022
Kategori: Kargo

MNG Kargo’da gerçekleşen organizasyon değişikliğiyle İcra Kurulu Başkanlığı (CEO) görevine Kağan Gündüz getirildi.




MNG Kargo yerel üreticiyi desteklemeye devam ediyor


Yayın: 31-01-2024
Kategori: Kargo

MNG Kargo, zeytinyağı, bal ve kaşar başta olmak üzere gıda ürünlerini, avantajlı fiyatlarla Türkiye’nin dört bir yanına taşıyor. Ayrıca şirket, özel olarak sunduğu paketleme ve ambalaj çözümleriyle taşıma kriterlerine uygun gıda ürünlerinin güvenle taşınmasını sağlıyor. 




MNG Kargo’dan kadın girişimcilere özel destek


Yayın: 19-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

MNG Kargo, kadın girişimcileri desteklemek amacıyla başlattığı kampanya kapsamında, kadın girişimcilerin gönderilerini özel fiyatlarla Türkiye’nin her yerine ulaştırıyor. Mart ayında başlayan kampanya 30 Nisan 2024 tarihine kadar tüm MNG Kargo şubelerinde geçerli olacak.