e
Banner

Etiketler: prometeon



Prometeon’dan yol yardım hizmeti “PRO TIME”


Yayın: 29-06-2021
Kategori: Lastik

Dünyanın endüstriyel ve ticari lastik odaklı tek şirketi olan, Anteo, Eracle, Tegrys markalarının yanı sıra Formula, Pharos ve Pirelli lisansıyla endüstriyel ve ticari lastikleri üreten  Prometeon Türkiye, sektörün ağır vasıta lastik yol yardım hizmeti ‘Pro Time’ ile müşterileri için fark yaratmaya ve filoların yanında olmaya devam ediyor. Müşterilerin ihtiyaçları ve talepleri göz önüne alınarak yeniden tasarlanan ‘Pro Time’, yurt içinde ve yurt dışında ağır ticari araçlar için lastik yol yardım hizmeti sunacak.
 




Çobantur, lastiklerini Prometeon'a emanet etti


Yayın: 06-08-2021
Kategori: Lastik

Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi Prometeon, Türkiye’de filo iş birliklerini büyütmeye devam ediyor. Prometeon Türkiye şimdi de uluslararası nakliye sektörünün köklü ve referans firmalarından Çobantur ile 525 aracın lastik yönetimi ve hizmetleri için anlaşma imzaladı.




Prometeon’dan 15 milyon dolarlık Ar-Ge merkezi yatırımı


Yayın: 10-09-2021
Kategori: Lastik

Prometeon Tyre Group Türkiye’deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi Prometeon’un, Türkiye’nin ilk lastik fabrikası Kocaeli üretim tesisinde yer alan ve yaklaşık 15 milyon dolar yatırım yapılan yeni Ar-Ge Merkezi, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’ın katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.
 




Prometeon yeni ürün grubu 02 Serisi'ni pazara sunuyor


Yayın: 29-03-2022
Kategori: Lastik

Tüm dünyada endüstriyel ve ticari lastik odaklı tek şirket olan Prometeon Tyre Group’un en yeni ürün grubu 02 Serisi; dört yıl süren araştırma-geliştirme çalışmaları, 2,500 lastikle İtalya, Almanya ve Türkiye yollarında 180 milyon kilometrelik saha testleri, pazarlama, lojistik ve ticaret ekiplerinden oluşan bir çalışma grubunun ortak katkısıyla hayat buldu.




Prometeon çevresel performansını yükseltiyor


Yayın: 30-06-2022
Kategori: Lastik

2021 Sürdürülebilirlik Raporunu yayınlayan Prometeon artık daha çevreci. Ham madde tedarikçileri denetlenecek. Çatışma Bölgelerinden Mineraller ve Kobalt Tedarik Politikası oluşturuldu. Sustainalytics, PTG’nin sürdürülebilirlik modelini geliştirme hedefiyle kurumsal sosyal sorumluluğunu değerlendirecek. 




Prometeon’dan damperli kamyonlar için yeni lastik


Yayın: 04-08-2022
Kategori: Lastik

Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon, G02 PRO Multiaxle Plus ile damperli kamyonlar için yolda ve zorlu şantiye koşullarında üstün performans sağlıyor. Prometeon mühendisliği ile geliştirilen G02 PRO Multiaxle Plus, en son tasarım ve malzeme yenilikleri sayesinde yeni nesil performansı mümkün hale getiriyor.




Pirelli 02 Serisi Yeni H02 Pro Trailer ile genişliyor


Yayın: 31-03-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Pirelli markalı 02 Serisi şimdi yeni H02 Pro Trailer ile genişliyor. Yeni lastikler, ağır ve hacimli yük taşıyan ve özellikle uzun yol yapan tek veya çok akslı treylerler için tasarlandı. Önceki ST:01 Neverending Super Single serisinin yerini alan yeni ürünler Avrupa ve Türkiye’de 435/50R19.5 ve 445/45R19.5 ölçülerinde ürün hattında yerini alıyor.




Prometeon’da İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne Okan Vural getirildi


Yayın: 02-06-2023
Kategori: Lastik

Prometeon Türkiye’de İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Müdürü olarak 2018 yılından bu yana görev alan Okan Vural, 1 Mayıs 2023 tarihinde Prometeon Türkiye, Afrika, Orta Doğu, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı. 




Prometeon Türkiye, geri dönüşümü ile %95 enerji tasarrufu sağladığını açıkladı


Yayın: 05-06-2023
Kategori: Lastik

Prometeon Türkiye, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde atık yönetimi sayesinde 2022 yılında 1955 ağacın kesilmesini önlendiğini, 266.100 metreküp suyu geri kazandığını, 750 ton plastik ve 298 ton metal atık geri kazanımı ile yeni üretime kıyasla %95 enerji tasarrufu yapılmasını sağladığını duyurdu. 




Prometeon ve Barsan Global Lojistik ile iş birliği yaptı


Yayın: 09-06-2023
Kategori: Lojistik

Prometeon Türkiye ve Barsan Global Lojistik, yeni bir anlaşmaya imza attı. Barsan Global Lojistik’in filosundaki araçların lastik yönetimini üstlenen Prometeon Türkiye, Pro Services çözüm ailesiyle de verimli ve sürdürülebilir çözümler sunacak.