e
Banner

Etiketler: pirelli



Pirelli çevresel sürdürülebilirlik vaad ediyor


Yayın: 16-09-2012
Kategori: Lastik

Lastik sektöründe ‘Yeşil Performans’ stratejisine öncülük eden Pirelli, çevre dostu ürünler için Ar-Ge yatırımlarını sürdürüyor. Ağır vasıta alanındaki 100. yılları olan 2011’de filolara çevresel sürdürülebilirlik ve düşük maliyet avantajı sunan 01 serilerini pazara sunduklarını aktaran Türk Pirelli Ağır Vasıta Pazarlama Koordinatörü Oktay Ginalli, yapısında aromatik yağ barındırmayan ürünlerin zararlı maddelerin çevreye yayılmasını da engellediğini iletiyor.





Lastik sektöründe başarıyı lojistikte uzun vadeli partnerlik getiriyor


Yayın: 16-09-2012
Kategori: Lastik

2011 yılını 12 milyon adeti yenileme, 6 milyon adet ise orijinal ekipman olmak üzere 18 milyon 627 bin adetlere ulaşan bir pazar büyüklüğüyle kapatan Türkiye lastik sektörü, dünyanın önde gelen üretici ve ihracatçı ülkeleri arasında yer alma yolunda hızla ilerliyor. 





Pirelli’de net kar artışı yüzde 27


Yayın: 22-03-2013
Kategori: Lastik

2012 yılında hızlı ekonomik büyüme görülen pazarlardaki konumunu güçlendirmeye devam eden Pirelli, Rusya’daki yeni üretim tesislerinin yatırımlarının tamamlanması, Brezilya ve İsveç’te iki perakende dağıtım zincirini satın alınması, Kuzey Amerika pazarında güçlenmek için Meksika’da yeni üretim tesisinin alınması gibi yatırımlarını sürdürdü.




Pirelli’nin mükemmele ulaşma yolundaki gizli silahı lojistik


Yayın: 12-08-2014
Kategori: Otomotiv

Gerçekleştirdikleri iyileştirmelerle maliyetler içinde lojistiğin payını %6 seviyesinde tutmayı başardıklarını altını çizen Türk Pirelli Ticaret Direktörü Aşkın Bedük, “Lojistik yönetimi konusundaki temel hedefimiz; müşterimize doğru ürünü doğru zamanda teslim etmek, katma değeri olmayan tüm süreçleri bertaraf ederek süreci hızlandırmak, hata ve gecikmeleri en asgariye indirmek, sürekli iyileştirme faaliyetleri ile daha mükemmele ulaşmak” diyor. 




Pirelli lojistik süreçlerini izlenebilir kıldı


Yayın: 28-03-2019
Kategori: Otomotiv

Pirelli, izlenebilir projelerle lojistik performansını arttırıyor. Pirelli Otomotiv Lastikleri Lojistik Direktörü Ayşegül Şenalp, hayata geçirdikleri “barkod izleme” ve “taşıma izlenebilirliği” projeleriyle stok yönetimini iyileştirirken, müşteri şikayetlerini, mail ve telefon trafiğini azatlıklarını, ayrıca nakliyeci performansını ölçebilir hale geldiklerini söylüyor. 




Pirelli'nin ihracatta rekabet gücü YYS Belgesiyle artacak



Pirelli Türkiye, Ticaret Bakanlığı tarafından uluslararası ticareti ve ihracatı hızlandırmak amacıyla yürürlüğe alınan, ithalatçı ve ihracatçıya yerinde gümrükleme imkânı sunan “Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası” (YYS) almaya hak kazandı. Sertifika, ülkelerin karşılıklı birbirlerini tanıma anlaşmaları ile ihracatçı firmalara uluslararası özel bir statü kazandırıyor.




Ford Trucks’ın ürettiği ilk elektrikli kamyon, Pirelli R01 ile buluştu


Yayın: 21-11-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon Tyre Group ve Ford Otosan’ın global ağır ticari markası Ford Trucks arasındaki güçlü iş birliği, yeni nesil ağır ticari araçlarda devam ediyor. Ford Trucks’ın ürettiği ve Hannover IAA’da lansmanını gerçekleştirdiği ilk elektrikli kamyonunda 315/70R22.5 ölçüsünde Pirelli lastikleri kullanıldı.




Pirelli 02 Serisi Yeni H02 Pro Trailer ile genişliyor


Yayın: 31-03-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Pirelli markalı 02 Serisi şimdi yeni H02 Pro Trailer ile genişliyor. Yeni lastikler, ağır ve hacimli yük taşıyan ve özellikle uzun yol yapan tek veya çok akslı treylerler için tasarlandı. Önceki ST:01 Neverending Super Single serisinin yerini alan yeni ürünler Avrupa ve Türkiye’de 435/50R19.5 ve 445/45R19.5 ölçülerinde ürün hattında yerini alıyor.