e
Banner

Etiketler: tanıtım



“Kadın İçin Taşıyoruz” projesi Mersin’deki ihracatçılara tanıtıldı


Yayın: 07-10-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği ”Kadın İçin Taşıyoruz” projesini, Anadolu’daki kadın ihracatçılarla buluşturan dijital paneller serisinin Akdeniz ayağı, liman kenti Mersin’de gerçekleştirildi. 
 




Scania tam elektrikli modellerini tanıttı


Yayın: 19-07-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Scania, sürdürülebilir taşımacılığa geçişi sağlamaya yönelik çalışmaları kapsamında bölgesel uzun mesafe taşımacılığı için üretilecek tamamen elektrikli kamyonlarının tanıtımını yaptı. 




Yeni tam elektrikli E-Transit Custom ile ticaretin geleceği değişiyor


Yayın: 08-09-2022
Kategori: Ticari Araçlar

E-Transit Custom; 380 kilometreye ulaşan menzili,125 kW hızlı şarj imkanı, sınıfının lideri 2.000 kg çekiş kapasitesi ve 1.100 kilograma varan yük taşıma kapasitesi sunuyor. Araç ve yük güvenliğini artıran yeni teknolojilerine ek olarak, kabin içini bir mobil ofis çalışma ortamına dönüştürebilecek devrimsel çözümler içeriyor. Ford Otosan’ın geçen yıl duyurduğu 2 milyar Avroluk yatırımının en önemli adımlarından biri olan E-Transit Custom’ın üretimine 2023 sonbaharında başlanacak. E-Transit Custom Türkiye’de tam bağlanabilirlikle sunulacak ilk elektrikli model olacak.




IVECO, Logitrans 2022'de yerini aldı


Yayın: 17-11-2022
Kategori: Ticari Araçlar

IVECO’nun İstanbul yetkili satıcılarından IVECO Otomotiv uluslarası nakliyeye uygun 3 aracı ile 16-18 Kasım tarihleri arasında Dr Kadir Topbaş sergi alanında düzenlenen Logitrans fuarında yerini aldı.