e
Banner

Etiketler: elektrikli



Yeni tam elektrikli E-Transit Custom ile ticaretin geleceği değişiyor


Yayın: 08-09-2022
Kategori: Ticari Araçlar

E-Transit Custom; 380 kilometreye ulaşan menzili,125 kW hızlı şarj imkanı, sınıfının lideri 2.000 kg çekiş kapasitesi ve 1.100 kilograma varan yük taşıma kapasitesi sunuyor. Araç ve yük güvenliğini artıran yeni teknolojilerine ek olarak, kabin içini bir mobil ofis çalışma ortamına dönüştürebilecek devrimsel çözümler içeriyor. Ford Otosan’ın geçen yıl duyurduğu 2 milyar Avroluk yatırımının en önemli adımlarından biri olan E-Transit Custom’ın üretimine 2023 sonbaharında başlanacak. E-Transit Custom Türkiye’de tam bağlanabilirlikle sunulacak ilk elektrikli model olacak.




Renault Trucks E-Tech T ve C modelleri, Avrupa’da yola çıkmaya hazırlanıyor


Yayın: 07-12-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks’ın bölgesel taşımacılık operasyonlarına yönelik olan Renault Trucks E-Tech T ve kentsel inşaat alanı için sunulan Renault Trucks E-Tech C modellerinin ön talepleri açıldı. Bu yeni 44 tonluk elektrikli kamyonlar, üreticinin Bourg-en-Bresse'deki fabrikasında üretilecek.




Thermo King, Hollanda'da ilk Axlepower teslimatını gerçekleştirdi


Yayın: 02-02-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Thermo King, tamamen elektrikli, düşük veya sıfır emisyonlu ve otonom treyler soğutması sağlayan Advancer AxlePower ünitenin Holanda’daki ilk teslimatını gerçekleştirdi. 




Ford Pro Yeni E-Transit Courier’i İstanbul’da tanıttı


Yayın: 06-04-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Pro, Ford Otosan tarafından geliştirilen tamamen elektrikli yeni ticari aracı E-Transit Courier'nin global lansmanını Ford Otosan’ın İstanbul’daki Ar&Ge Merkezi’nde gerçekleştirdi.




DAF LF Electric, EV Rally 2023'ü başarıyla tamamladı


Yayın: 21-07-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Uzun rotalar. Daha kısa mesafeler. Kentsel alanlar. Otoyollar ve engebeli araziler. DAF LF Electric, İngiltere ve İrlanda'da gerçekleştirilen yaklaşık 2000 kilometrelik EV Rally 2023'te, operasyonel mükemmelliğini ve güvenilirliğini bir kez daha kanıtladı. DAF Trucks, sürdürülebilir taşımacılık araştırmalarına yönelik çalışmalar yapan İngiltere merkezli bir teknoloji kuruluşu olan Cenex ile birlikte, bu 5 günlük yolculuğu başarıyla tamamladı.




DFSK modelleri Türkiye'de satışa sunuldu


Yayın: 17-10-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Çin’in büyük otomotiv üreticilerinden DFSK Motor, 2 benzinli SUV, 2 benzinli ticari ve 2 elektrikli ticari araçtan oluşan ürün gamının satışına başladı.




IVECO eDaily, sürdürülebilirlik ödüllerini toplamaya devam ediyor


Yayın: 28-12-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Almanya'da TRANSPORT Dergisi tarafından kamyonet ve teslimat kamyonetleri kategorisinde 2024 Avrupa Sürdürülebilir Taşımacılık Ödülü eDaily'ye verildi. eDaily, İspanya'da düzenlenen Motor Axel Springer Awards 2023'te En İyi Sürdürülebilir Ticari Araç ödülüne layık görüldü.