e
Banner

Etiketler: etkinlik



Lojistik sektörü İstanbul’da buluşacak


Yayın: 17-09-2012

Dünya ticareti hız ve güvenliği bir arada arıyor. Verimliliği de esas alan iş dünyası, bunun için lojistiğe büyük rol biçiyor. Hız, güvenlik ve verimlilik bir yere kadar temel tercihleri etkiliyor. ‘Fakat, sürdürülebilir bir ticaret için karar alınırken yalnızca ekonomik kaygılarla değil, çevresel kaygılar da gözetilmek zorunda‘ diyen logitrans Transport Lojistik Fuarı Müdürü, Altınay Bekar, lojistik karar alıcıları İstanbul’da buluşturuyoruz diyor.

 




Transorient sağlık ve etkinlik lojistiğine yoğunlaşacak


Yayın: 20-01-2014
Kategori: Lojistik

İntermodal taşımacılık alanında atılıma hazırlanan Türk sermayeli lojistik firması Transorient, 2014 sağlık ve etkinlik lojistiğine yoğunlaşacak. 




FL fuar lojistiğine yeni bir soluk getirecek



Sektörde yeni bir firma olmasına rağmen alanında uzman ekibiyle kısa sürede başarılı işlere imza atan FL Fuar Lojistik, teknolojiyle güçlendireceği lojistik altyapısı ve butik çözümleriyle fuar lojistiği alanında alternatif adres olmayı hedefliyor. 




Pera Müzesi lojistikte adres değiştirmiyor



2015’te 10. yılını kutlayan Pera Müzesi, bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası sergiye ev sahipliği yaptı. Düzenledikleri sergilerde birçok ulusal ve uluslararası kurumla işbirliği yaptıklarını belirten Pera Müzesi Süreli Sergiler Yöneticisi Begüm Akkoyunlu Ersöz, “Bu nedenle lojistiği güvenilir ellere bırakıyor ve kurulduğumuz süreçten beri Bergen ve Asya Nakliyat ile çalışıyoruz” dedi. 




Ekonomi ve Lojistik Zirvesi'nin ikincisi düzenleniyor



Birincisi 12 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul Hilton Bomonti Otel’de düzenlenen, kamu ve özel sektörden güçlü bir katılımın sağlandığı Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nin ikincisi
5 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.





Fuar lojistiğinin butik ve inovatif markası: FL FUAR


Yayın: 25-12-2017
Kategori: Lojistik

Fuar lojistiği sektöründe marka bilinirliğini arttıran FL Fuar, 2017’de 50 ülkede 212 ayrı ihtisas fuarında, 750’den fazla bireysel katılımcıya hizmet sundu. Geliştirdikleri butik çözümler ve inovatif yaklaşımlar sayesinde ihracatçıları büyük bir maddi külfetten kurtardıklarının altını çizen firma ortaklarından Oktay Tolunay, “Yüzde yüz Türk sermayeli bir şirketin kurduğu ekip artık Türkiye fuar lojistiği sektörüne yön vermeye başladı” diyor. 




Jennifer Lopez’in lojistiği de şovu kadar hareketli!


Yayın: 23-12-2019
Kategori: Lojistik

7 yıl aradan sonra yeniden Türkiye'de konser veren dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez’in, muhteşem dansları ve göz alıcı kostümlerinin yanı sıra lojistikte yarattığı hareketlilikle de akıllarda kaldı. Lopez ve ekibi iki özel uçakla Türkiye’ye geldi. Konser için gerekli olan 8 tır ve 4 kamyon dolusu malzeme İstanbul’dan Antalya’ya taşındı. Lojistik ayağında 3 ayrı ekip, 6 gün süren sahne kurulumunda 120 kişi çalıştı.




DAF LF Electric, EV Rally 2023'ü başarıyla tamamladı


Yayın: 21-07-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Uzun rotalar. Daha kısa mesafeler. Kentsel alanlar. Otoyollar ve engebeli araziler. DAF LF Electric, İngiltere ve İrlanda'da gerçekleştirilen yaklaşık 2000 kilometrelik EV Rally 2023'te, operasyonel mükemmelliğini ve güvenilirliğini bir kez daha kanıtladı. DAF Trucks, sürdürülebilir taşımacılık araştırmalarına yönelik çalışmalar yapan İngiltere merkezli bir teknoloji kuruluşu olan Cenex ile birlikte, bu 5 günlük yolculuğu başarıyla tamamladı.




Lima Lojistik fuar lojistiğini yeni bir boyuta taşıyor


Yayın: 19-12-2023

2023’te 138 adet fuarda faaliyet göstererek 1.500’ün üzerinde ayrı fuar katılımcısına servis sunan Lima Lojistik, fuar lojistiğini yeni bir boyuta taşıyor. Konsolide Fuar çıkış uygulaması ve ExpoCase özel fuar paleti sistemiyle fuar lojistiğinde devrim niteliğinde bir fark yarattıklarını belirten Lima Lojistik Fuar İş Geliştirme Müdürü Birkan Secil, 2024’te sürdürülebilir lojistik anlamında hayata geçirdikleri Lima Green projesini bu alana taşırken, IELA üyeliğini tamamlayacaklarını söyledi.