e
Banner

Etiketler: transorient



Türk lojistik sektörünün yarım asırlık çınarı: TRANSORIENT


Yayın: 15-12-2012
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin yarım asrı geride bırakan 0 Türk sermayeli lojistik firması Transorient, gerçekleştireceği yeni yatırımlarla komşu ülkelerde yapılanmaya giderek bölgesel oyunculuğa yürüyor. “Nasıl bir zincir en zayıf halkası kadar güçlü, bizim başarımızın sırrı da her halkaya gösterdiğimiz özende saklı” diyen şirketin kurucusu Zeki Pakyürek, önümüzdeki süreçte Türkiye sınırları dışına taşarak global alanda da güçleneceklerini söyledi.





Transorient sağlık ve etkinlik lojistiğine yoğunlaşacak


Yayın: 20-01-2014
Kategori: Lojistik

İntermodal taşımacılık alanında atılıma hazırlanan Türk sermayeli lojistik firması Transorient, 2014 sağlık ve etkinlik lojistiğine yoğunlaşacak. 




Transorient multimodal servisini Ege ve Akdeniz’e taşıyacak


Yayın: 31-01-2017
Kategori: Karayolu

Transorient için 2016 multimodal taşımacılıkta atılım yılı oldu. Bu alandaki iş hacimlerini %65 artırdıklarını belirten Transorient Uluslararası Taşımacılık ve Tic. A.Ş. Yönetici Ortağı Nil Tunaşar, “Multimodal taşımacılık çözümlerimizi şeffaf ve kurumsal fiyatlandırma altyapımız ve geniş hizmet ağımız ile Ege ve Akdeniz bölgesine genişletmeyi planlıyoruz” dedi.

zirve_banner

 

 

 

 





An Intermodal Juggler: Transorient


Yayın: 17-05-2017

Awarded "Rail Forwarder of the Year" in 2016, Turkish logistics company Transorient offers three different intermodal solutions for European market: Intermodal via Balkan route, intermodal with Trieste Ro-Ro + rail and short sea solution with MSC via Antwerp. Just like a juggler keeping three balls in the air, the company carries out all these three solutions successfully…




Transorient kadrosunu Merih Ünal ile güçlendirdi


Yayın: 15-01-2018

Uzun yıllar Konsped'de görev alan Merih Ünal, kariyerine Transorient firmasında devam edecek.




Transorient intermodal ve yurtdışına odaklanacak


Yayın: 08-02-2018
Kategori: Lojistik

2017 yılında hedeflerini gerçekleştiren Transorient, bu yıl intermodal taşımacılık ve yurtdışı yatırımları ile büyüyecek. 




Transorient demiryolunda yeni sürprizlerle yol alacak


Yayın: 22-01-2019
Kategori: Demiryolu

2016 yılında “Yılın Demiryolu Forwarderı” ödülüne layık görülen Transorient, Avrupa pazarına intermodal ve kısa mesafeli deniz taşımacılığı servisi sunuyor. Bu servislerle karayoluna hatta denizyoluna göre daha rekabetçi navlunlar sunabildiklerinin altını çizen Transorient Yönetici Ortağı Nil Tunaşar, 2019’da intermodal ağlarına iki yeni ülke ekleyeceklerini, multimodal hizmetlerini yeni dağıtım ağlarıyla genişleteceklerini ve Çin’de oluşturdukları bağlantılarla bu pazarın iddialı oyunculardan biri haline geleceklerini söylüyor. 




Transorient kadınların gücüyle büyüyor


Yayın: 21-03-2019
Kategori: Lojistik

Transorient, lojistik sektöründe cinsiyet eşitliğine öncülük eden şirketlerden. Şirket içinde kadın iş gücü oranının %42 olduğunu, tüm kararların alındığı Strateji Kurulunda ise 8 kişiden 5’inin kadın olduğunu aktaran Transorient Yönetici Ortağı Nil Tunaşar, “Detaycılık ve aynı anda birçok konuya odaklanabilmek kadınların ortak özelliği. Bu özellik iş yaşamında avantaja dönüşüyor” diyor. 




Temel’in bıçaklarını John’a satabilmeliyiz!


Yayın: 25-06-2019
Kategori: Lojistik

E-ticaretin tüm dünyada ekonominin gelişimi için büyük fırsatlar sunduğuna dikkat çeken Transorient Yönetici Ortağı ve UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Nil Tunaşar, “Türkiye olarak avantajlarımızı kullanarak bu pastadan hak ettiğimiz payı almalıyız. Amacımız Trabzonlu Temel’in üstün kalitedeki bıçaklarını Boston’daki John’a satabilmek ve bunu başarabileceğimize inanıyoruz” dedi. 
 




Nil Tunaşar: Lojistiği yavaşlatan süreçlere çözümler getirilmeli


Yayın: 27-01-2020
Kategori: Lojistik

Ekonomimizi diğer dünya ülkeleri ile yarışır duruma getirebilmek için lojistik süreçlerdeki sorunları hızla ve kısa dönemde çözmek gerektiğini belirten UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Transorient Yönetici Ortağı Nil Tunaşar, teknoloji alanındaki gelişmelerin de lojistiğin çehresini değiştirdiğini söyledi.