e
Banner

Etiketler: lima



Denizyolu taşımacılığında Lima farkı



Lima Lojistik, global armatörlerle kurduğu güçlü ilişkiler ve geniş acente ağıyla uluslararası denizyolu gönderilerinde istenilen yere ve zamanında alternatif çözümler sunuyor. 




Lima Logistics’te her yüke bir çözüm var!



2013’te Vedat Çelik, Cenker Ural, Sinan Türel, Hamdi Bülbüldere tarafından kurulan Lima Logistics, alternatif yaratan hizmet yelpazesi, güçlü acente ağı, yeşil lojistik çözümleri, eğitim ve gelişim fırsatları sunan İK politikası, gençlere +1 değer katan sosyal sorumluluk projeleriyle dünya ihracat pazarında yer alan bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 




Lima Lojistik fark yaratmanın peşinden koşuyor!


Yayın: 25-10-2023
Kategori: Lojistik

2013’te Vedat Çelik, Cenker Ural, Sinan Türel, Hamdi Bülbüldere tarafından kurulan Lima Logistics,7 kıtada 200’den fazla ülkede standart taşımacılık anlayışının dışında hizmet sunuyor, her bir müşterisine sunduğu özel çözümlerle fark yaratıyor.




Lima Lojistik fuar lojistiğini yeni bir boyuta taşıyor


Yayın: 19-12-2023

2023’te 138 adet fuarda faaliyet göstererek 1.500’ün üzerinde ayrı fuar katılımcısına servis sunan Lima Lojistik, fuar lojistiğini yeni bir boyuta taşıyor. Konsolide Fuar çıkış uygulaması ve ExpoCase özel fuar paleti sistemiyle fuar lojistiğinde devrim niteliğinde bir fark yarattıklarını belirten Lima Lojistik Fuar İş Geliştirme Müdürü Birkan Secil, 2024’te sürdürülebilir lojistik anlamında hayata geçirdikleri Lima Green projesini bu alana taşırken, IELA üyeliğini tamamlayacaklarını söyledi.