e
Banner

Etiketler: afrika



Çelebi’nin yeni durakları Afrika ve Asya olacak


Yayın: 25-09-2012
Kategori: Havayolu

Son yıllarda yaptığı atılımlarla dünyada global bir marka olma yolunda ilerleyen Çelebi Hava Servisi’nin ulaştığı noktayı değerlendiren şirketin Genel Müdürü Talha Göksel, 2 kıtada, 6 ülkede, 38 istasyonda, 13 bin 500 personelle hizmet verdiklerini söyledi. 





Çemaş, Afrika'da ihracata başlıyor


Yayın: 28-09-2012
Etiketler: afrika çekmaş yolculuk

Çemaş Afrika yollarında ilk sipariş Gine'den 203 ton





'Afrika'da lojistik engeli aşılırsa ihracat 50 milyar dolara çıkar'


Yayın: 15-10-2012
Kategori: Lojistik

DEİK Türk-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Tamer Taşkın, DÜNYA'ya yaptığı açıklamada, bankacılık ve lojistik sorunlarının çözülmesiyle Afrika'ya yapılan ihracatın artacağını söyledi.

 




GTT denge stratejisiyle büyümenin nabzını tutacak


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Lojistik

Yaygın acente ağı, özmal filo gücü ve deneyimli personeliyle adrese teslim hizmet sunan GTT Lojistik, Afrika, Ortadoğu gibi niş pazarlarda müşterilerinin en güçlü servis sağlayıcısı olmayı sürdürüyor.





Gözler Afrika lojistik pazarında


Yayın: 02-03-2013
Kategori: Dünyadan

Afrika’da lojistik harcamaları 2016’da yüzde 38.4 artışla 28.8 trilyon dolara ulaşacak.




GTT'nin pusulası Avrupa, Amerika ve Afrika'yı gösteriyor



Türkiye – Avrupa hattında 8 yıldır hizmet sunan Dubai merkezli Türk şirketi GTT Lojistik’in hizmetleri, Avrupa içinde sınırlı kalmıyor. Firma, Antwerp limanını aktarma limanı olarak kullanarak Güney Amerika ve Güney Afrika ve Batı Afrika’ya ortalama 30 gün transit süre ile denizyolu parsiyel servis hizmeti de sunuyor.




Horoz beyaz eşya lojistiğindeki tecrübesini e-ticarete taşıyor


Yayın: 15-01-2016
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik 2015’te e-ticaret lojistiğine yoğunlaştı. Beyaz eşya sektöründeki uzmanlıklarını bu platforma da aktardıklarının altını çizen Horoz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, “Bu projemiz, uygulamaya geçtiğinden bu yana müşterilerimizden yoğun talep görüyor” dedi.  




Turkish Cargo, Kano’ya kargo seferi başlatıyor


Yayın: 01-07-2017
Kategori: Havayolu

Turkish Cargo, Afrika’nın en yoğun nüfusuna sahip Nijerya’da, Lagos’tan sonra ikinci kargo uçağı noktası olacak olan Kano için planladığı  tarifeli kargo seferlerine 4 Temmuz 2017 itibariyle başlıyor.




Ford Trucks, Afrika hamlesine Mısır ile devam ediyor


Yayın: 20-11-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, yurtdışındaki bayi yapılanmaları ile uluslararası pazarda güçlenmeye ve büyümeye devam ediyor. Ford Trucks, son olarak Afrika’nın en önemli ticaret merkezlerinden Mısır’ın başkenti Kahire’deki yeni bayisi ile Afrika’daki yapılanmasını bir adım daha ileriye taşıdı.




‘Kadın için Taşıyoruz’ projesiyle Kuzey Afrika kapısı açıldı


Yayın: 25-08-2020
Kategori: Denizyolu

DFDS’nin, KAGİDER ile başlattığı “Kadın için Taşıyoruz” projesini Bloomberg HT ekranlarına taşıyan ”Kadın Girişimcilerin Rotası” programının bu haftaki konukları, UTİKAD Yönetim Kurulu üyesi Berna Akyıldız ile Prefsan Prefabrik Kurucusu Ayşe Ağaç Dağ oldu. Akyıldız, projeyi aynı zamanda başında olduğu Transtaş firması olarak Kuzey Afrika’da destekleyeceklerini belirtti.