e
Banner

Etiketler: lojistik



Astra Zeneca - Yusen Logistics anlaşmasına Türkiye de dahil


Yayın: 06-03-2013
Kategori: İlaç

İlaç firması Astra Zeneca, pan-Avrupa operasyonları için Yusen Logistics’le devam kararı aldı. Yusen Logistics’in Astra Zeneca için hizmet sunduğu ülkeler arasında Türkiye de var.




Pegasus Kargo - AviaCargo GmbH işbirliği


Yayın: 08-03-2013
Kategori: Havayolu

Pegasus Kargo’nun 25 ülkeden sorumlu kargo genel satış acentesi AviaCargo GmbH oldu.




Anadolu Dağ Keçisi demiryoluna çıktı



Hisarlar Grup rayda giden arazi aracı geliştirdi. ‘Engel tanımayan Anadolu Dağ Keçisi’ olarak da tanımlanan ve Türkiye’nin ilk yerli 4x4’ü olan TURKAR’ın yeni üst yapılı aracı ‘demiryolu hat bakım onarım aracı’ EMERA lanse edildi.




DEÜ’den denizcilik sektörüne yönelik konferans



15 Mart 2013 günü saat 10.00’da Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonu’nda “Denizcilik Sektöründe Bilgi Ve İletişim Teknolojilerinin Yeni Kullanım Alanları'' başlıklı Konferans gerçekleştirilecek.





Barış Tozar’dan müjde: “Türk P&I’ı kuruluyor”



P&I Sigortası, İngilizce “Protection and Indemnity" kelimelerinin kısaltmalarını temsil ediyor. Bu sigorta, deniz kazalarına karşı 3. şahısların göreceği zararları teminat altına alıyor.




Meiller nakliye sektörünün de tercihi



Özellikle inşaat sektörünün tercih ettiği Meiller, nakliye firmalarının filolarını da güçlendiriyor.




Air France, Dünya Kadınlar Günü’nü Airbus A380 ile kutladı



Dünyanın önde gelen havayolu şirketlerinden olan Air France, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tamamı kadınlardan oluşan pilot ve uçuş ekibiyle dünyanın en büyük uçağı A380 seferiyle kutladı.




Hareket'ten 120 tonluk katamaran operasyonu



1957 yılında kurulan ve proje taşımacılığının lider markalarından olan Hareket, Tuzla’da 33 metre boyunda ve 10,5 metre yüksekliğinde 120 ton ağırlığındaki katamaranın nakliyesini gerçekleştirdi.




Araç da, yük de burada: Transportx.com



2014’e kadar ücretsiz olan nakliye arama motoru Transportx.com, yük veren ve nakliye firmalarının isteğine anında cevap vererek, süreci hızlandırıyor.




DHL Freight Almanya'yı kara ve demiryolunda büyütecek yeni CEO



Avrupa’da karayolu taşımacılığının güçlü firması DHL Freight, Jeroen Eijsink’i DHL Freight Almanya’ya CEO olarak atadığını duyurdu. 40 yaşındaki yeni CEO’nun şirketin karayolu ve demiryolu taşımalarını daha da güçlendirmesi bekleniyor.