e
Banner

Etiketler: balnak



BALNAK, Osmanlı Projesi ile pazarlarda zirveye yürüyecek


Yayın: 18-09-2012
Kategori: Lojistik

“One stop shop” sloganıyla Türkiye’de entegre hizmet verebilen sayılı lojistik firmalarından biri olan Balnak, çeyrek asrı geride bırakırken stratejik adımlarla yurtiçi ve yurtdışında elini güçlendiriyor. 2015 yılında tamamlanacak Osmanlı Projesi ile Balkanlar, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler ve Kuzey Afrika’da ortaklıklar kurarak bölgesel liderliği hedeflediklerini söyleyen Balnak Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Aygüler, ilk duraklarının Yunanistan ve Mısır olacağını açıklıyor.

 




Balnak Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetlerine odaklanacak



Gemlik, İzmir ve Mersin’de bulunan ofisleri, yaygın acente ağı ve uzman kadrosuyla denizyolu taşımacılığında profesyonele çözümler sunan Balnak, 2012 yılı için bu alanda %20’lik bir büyüme hedefliyor. Bu artışı yakalamak için transit taşımalara ağırlık vereceklerini belirten Balnak Denizyolu ve Projeler Müdürü Umut Hasan Demirkol, yoğunlaşacakları bölgeleri ise Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler olarak açıklıyor.

 




Balnak ofisleri yeşilleniyor!


Yayın: 28-09-2012
Kategori: Lojistik

2007 yılında Birleşmiş Milletler’in Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzalayan ilk lojistik firmalarından biri olan Balnak, World Wide Fund For Nature’nin (WWF) Türkiye tarafından yürütülen Yeşil Ofis Programı’na katıldı.





Borusan, Balnak Lojistik'i satın aldı



2012'inin sonuna yaklaşırken lojistik sektöründe dev bir satın alma gerçekleşti.





Agah Uğur: Balnak ile sektörün en büyük şirketi olacağız


Yayın: 06-11-2012
Kategori: Lojistik

Balnak’ı satın alan Borusan sektörün liderliğine oynuyor.




BORUSAN Lojistik BALNAK ile güçlenerek sektörün yeni lideri oluyor



Lojistik sektörünün en dinamik ve hızlı büyüyen şirketlerinden Borusan Lojistik uluslararası operasyonunu çok daha güçlendirecek önemli bir adım attı.





'BALNAK çalışanlarıyla her zaman gurur duyacağım'


Yayın: 06-11-2012
Kategori: Lojistik

BALNAK'ın BORUSAN'a satışından sonra  Balnak Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Aygüler yaptığı ilk açıklama





Balnak sponsorluğuyla fotoğraf severler buluşuyor



2006 yılında gerçekleştirdiği “Ebru; Kültürel Çeşitlilik Üzerine Yansımalar” sergi ve kitap projesiyle adını sıkça duyduğumuz fotoğraf sanatçısı Attila Durak; Balnak sponsorluğunda New York’un sokak sanatçılarından oluşan ve şu anda üretimi olmayan sx-70 filmle çektiği fotoğraf sergisini açıyor. “Echoes of the Street” adlı sergi,  5 Aralık 2012– 5 Ocak 2013 tarihleri arasında GALERİARTİST’te yer alacak.





Borusan Lojistik'in Balnak’ı satın almasına onay çıktı


Yayın: 13-12-2012
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörünün en hızlı büyüyen şirketlerinden Borusan Lojistik'in Balnak'ı satın almasına Rekabet Kurumu onay verdi. Bu satın alma ile Borusan Lojistik, istihdam sağladığı 4 bin kişi, 400 bin metrekareyi aşan depolama alanları ve 600 milyon dolarlık cirosu ile Türk lojistik sektörünün yeni lideri oldu.





Lojistiğin iki başucu kitabı yenilendi



UTİKAD’ın “Uluslararası Taşımacılık Yönetimi” ve “Lojistik Yönetimi” isimli iki kitaptan oluşan seti genişletilmiş 4.baskısıyla sektörün hizmetine sunuldu.