e
Banner

Etiketler: hatay



Hatay'da nakliye çıkmazına Ro-Ro çözümü


Yayın: 01-10-2012
Kategori: Denizyolu

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, deniz yolu taşımacılığı ile nakliye sektörünün Orta Doğu ayağında yeniden canlandığını belirtti.





UND Hatay’da yeni mülküne taşınıyor


Yayın: 16-10-2012

Hatay Bölgesinde faaliyet göstermekte olan UND Temsilciliği 18 Ekim 2012 tarihinde yeni mülküne taşınıyor. Sizleri, tüm zorluklara rağmen “ticaretin inatla sürdüğü” Hatay’a ve Bölge Temsilciliğimizin açılışına davet ediyoruz.

 




Uluslararası Lojistik Konferansı 18-19 Ekim



Hatay Valiliği, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ve Mustafa Kemal Üniversitesi işbirliği ile 18-19 Ekim 2012 tarihlerinde iki günlük “Uluslararası Lojistik Konferansı” düzenlenecektir.

 




1. Hatay Lojistik Zirvesi başladı!



Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Hatay ve Osmaniye Valilikleri ile Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 1. Hatay Lojistik Zirvesi törenle başladı.

 




UND Başkanı Özmen’den çarpıcı açıklamalar


Yayın: 23-10-2012
Kategori: Denizyolu

UND Başkanı Ruhi Engin Özmen Hatay’daki UND temsilciliğinin açılışı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda sınır bölgelerinde yaşanılan sorunlar konuşulurken UND Deniz ile ilgili yaşanılan sıkıntıda dile getirildi.

 




Lojistik merkez olmak Hatay’a neler kazandıracak?


Yayın: 03-11-2012
Kategori: Lojistik

Geçtiğimiz günlerde Hatay, Mustafa Kemal Üniversitesi’nde (MKÜ) düzenlenen 1. Uluslararası Lojistik Zirvesi’ne ev sahipliği yaptı.





HASİAD: İhracatçı sıkıntılı, taşımacılık can çekişiyor



AKP hükümetinin Suriye politikası ekonomiye de darbe indirdi.





İskenderun Liman Projesi 1 milyar doları aşacak


Yayın: 08-11-2012
Kategori: Denizyolu
Etiketler: hatay iskenderun liman

İskenderun’da kurulması planlanan gemi bakım-onarım ve söküm tesislerini içerisinde bulunduracak Deniz İhtisas Sanayi Bölgesi’nin yatırım tutarının 1 milyar doları aşacağı belirtiliyor.  





Yeni Ro-Ro seferleri nakliyeciler için umut oldu



UND Yönetim Kurulu Üyesi Şanverdi: "Cilvegözü Sınır Kapısı'nın kapatılmasının ardından İskenderun ilçesinde ve Mersin'de başlatılan ro-ro seferleri nakliyecilerimiz için umut oldu"