e
Banner

Etiketler: toplantı



Yeni havalimanı için ÇED toplantısı



İstanbul’a yapılacak 3’üncü havalimanı için verilecek Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) Raporu’nun hazırlanmasından önce bölgede yaşayan halkı bilgilendirmek ve görüşlerini almak amacıyla dün ilk toplantı yapıldı.





Yuvarlak Masa Toplantısı: Proje & Ağır Yük ve Enerji Lojistiği



UTA Lojistik Dergisi’nin 3 Ocak’ta düzenlediği yuvarlak masa toplantısında “Proje & Ağır Yük ve Enerji Lojistiği” mercek altına alındı. Toplantıda inşaat projelerinin lojistik süreçlerinde adeta tekerleğin yeniden keşfedilmesi gerektiğine, rüzgar enerjisi projelerinde ise bir standardın oluştuğuna dikkat çeken katılımcılar, proje lojistiğinde tedarikçi ile hizmet alan firmaların aynı dili konuşmasının kilit nokta olduğunu belirtirken, insan ve teknolojiyi öncelikli yatırımı alanı olarak gösterdi. 




WiLAT Türkiye’den işbirliği çağrısı


Yayın: 07-07-2022
Kategori: Lojistik

WiLAT Türkiye , çevresel ve sosyal konulara duyarlı şirketleri, kurumları ve paydaşları işbirliği ve projeler  gerçekleştirmeye davet etti. 




Arkas Line, 24 ülke yöneticisini İzmir'de buluşturdu


Yayın: 11-12-2023
Kategori: Denizyolu

Arkas Line “Yıllık Değerlendirme ve Strateji Toplantısı”nı 24 ülkeden gelen ülke yöneticileri ile İzmir’de gerçekleştirdi. Üç gün süren toplantılarda 2023 yılı değerlendirmesinin yanı sıra önümüzdeki yıl projeksiyonu paylaşıldı.