Banner

Etiketler: e-ticaret



E-Ticarette Lojistiğin Önemi


Yayın: 29-10-2012
Kategori: Lojistik

E-Ticarette lojistiğin önemi daha da anlaşılmaktadır. Siz reel ortamda bir ürünü herhangi bir ticaretçiden bedelini ödeyerek hemen teslim alabilirsiniz, bu durumda lojistik faktörü rol almamaktadır. Lakin e-ticarette durum böyle işlememektedir. Çünkü sanal ortamda pazarlanan ürünler stokta hazır bekletilmemektedir.

 




Kliksa hızlı dağıtımdan güç alıyor



Türkiye’nin ‘Amazon’u olmayı hedefleyen Kliksa, yeni hayata geçirdiği “aynı gün teslimat” ile prestijini artırıyor. “Lojistik, e-ticaret sektörünün can damarlarından biri” diyen Kliksa Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, e-ticarette talep edilen ürünün doğru zamanda, doğru noktaya ulaştırılmamasının müşteri kaybına yol açtığını vurguluyor. 




CEVA Lojistik’ten e-ticaret lojistiği atılımı


Yayın: 15-01-2019
Kategori: Lojistik

CEVA, e-ticaret lojistiği alanında sunduğu hizmetleri yatırımlarla güçlendiriyor. Depo yönetimi, B2C dağıtım ve iade lojistiği hizmetlerini gerçekleştirdikleri yatırımlarla yeniden yapılandırdıklarını belirten CEVA Lojistik Satış ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Murat Karadağ, ayrıca Gebze’deki depoları için TAPA A sertifikası aldıklarını söyledi.