e
Banner

Etiketler: dfds



DFDS, Brexit yolculuğunda rehber patner olma hedefinde



DFDS, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılma kararı sonrası sürecin Türkiye’ye etkileri ile bu dönemde Türkiye - İngiltere ilişkilerinin masaya yatırıldığı çevrimiçi bir panel düzenledi. Brexit’in yaklaşması sebebiyle Kasım başında DFDS’in faaliyet gösterdiği tüm lokasyonlarda tüm müşterilerine yönelik bir pazarlama kampanyası da başlatan DFDS, gerek kampanya ve gerekse düzenlenen panel aracılığıyla müşterilerine Brexit yolculuğunda rehber bir partner olabilmeyi hedefliyor.
 




Lojistikçilerden Hırvatistan’daki depremzedelere destek



AFAD, 29 Aralık 2020 tarihinde meydana gelen 6.3 şiddetindeki deprem için Hırvatistan’a 50 Tır’dan oluşam yardım konvoyu gönderdi. Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ve DFDS Denizcilik ve Taşımacılık A.Ş işbirliği ile yola çıkan 100 adet ”yaşam evi” konteyneri ihtiyaç sahiplerime ulaştırılacak. 




DFDS, HSF Lojistik grubuyla soğuk zincirde büyüyecek


Yayın: 28-01-2021
Kategori: Lojistik

Denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması DFDS, HSF Logistics Group'u satın alarak, soğuk zincir faaliyetlerinde Kuzey Avrupa lideri haline geliyor. Yaklaşık 376 milyon Avro değerinde hasılat elde eden HSF Logistics Group'un 1.800 çalışanı bulunuyor.




DFDS, CO² emisyonlarını %45 oranında azaltacak



Denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması DFDS, 2020 global sürdürülebilirlik çalışmalarını içeren raporunu açıkladı. DFDS, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda çevresel ayak izini kademeli bir biçimde azaltarak 2050 yılına kadar iklim nötr duruma gelmeyi taahhüt ediyor. DFDS, 2030 yılında CO² emisyonlarını %45 oranında azaltacak.




Denizcilikte kadın istihdamının artırılması için anlamlı imza



Denizcilik sektöründe her yıl stajyer olarak işe alınan toplam öğrenci sayısının minimum oranında kız öğrenci olmasını garanti altına alacak iyi niyet protokolü, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann tarafından 8 Mart 2021 günü imzalandı. İmza töreni Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait çok amaçlı kurtarma gemisi olan Nene Hatun Gemisi’nde gerçekleştirildi. 




DFDS, Nürnberg-Trieste demiryolu hattını yeni seferlerle güçlendiriyor



Denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması DFDS, intermodal taşımacılık faaliyetlerini güçlendirmeyi sürdürüyor. DFDS, geçtiğimiz sonbaharda hizmete giren Nürnberg- Trieste doğrudan demiryolu bağlantısını 11 Nisan 2021'den itibaren Çobantur Boltas iş birliğiyle eklediği yeni haftalık gidiş- dönüş seferlerle güçlendiriyor. 
 




DFDS, Türk ve İtalyan kadın girişimcileri buluşturdu


Yayın: 21-04-2021
Kategori: Lojistik

DFDS Akdeniz İş Birimi desteğiyle İtalyan Kadın Girişimciler Derneği AIDDA ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) öncülüğünde Türkiye ve İtalya’dan yaklaşık 80 kadın girişimci dijital B2B toplantısında bir araya geldi. Etkinlik girişimci kadınlar arasında iş birliğini artırmak hedefiyle gerçekleştirildi. 




DFDS, primeRail ile ortak oluyor


Yayın: 30-06-2021
Kategori: Demiryolu

DFDS, verimliliği ve sürdürülebilir müşteri çözümlerinin arzını artırmak için primeRail ile ortaklık kuruyor.
 




DFDS intermodalde yeni hamlelerle güçleniyor


Yayın: 28-07-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS, stratejik bir öncelik olarak belirlediği intermodal taşımacılık alanında yeni yatırımlarla kapasitesini artırmaya devam ediyor. DFDS Akdeniz İş Birimi Başkan Yardımcısı Fuat Pamukçu, “2020 yılından bu yana intermodal faaliyetlerimizi yaklaşık 1/3 oranında artırdık. 2021 yılında DFDS'nin trenlerinde yaklaşık 100.000 intermodal ünitesinin olmasını öngörüyoruz”  dedi.




“Kadın İçin Taşıyoruz” projesi İzmir’deki ihracatçılarla buluştu


Yayın: 29-07-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi, KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği ”Kadın İçin Taşıyoruz” projesini, Anadolu’daki kadın ihracatçılarla buluşturan dijital paneller serisinin beşinci durağı İzmir oldu. Dijital buluşmada proje Ege’nin incisi İzmir’deki ihracatçılara da tanıtıldı.