e
Banner

Etiketler: flo



FLO dağıtım ve depolama yeteneğinden güç alıyor


Yayın: 24-06-2019
Kategori: e-ticaret

Ayakkabı sektörünün lider oyuncularından FLO Mağazacılık, 2019’da e-ticaret kanalıyla 4 milyon adetlik dağıtım hedefliyor. İlk verilen sipariş ilk çıkar yöntemiyle çalışan şirket, dağıtım ve depolamada gerçekleştirdiği iyileştirmelerle performans arttırıyor. Gerçekleştirdikleri iyileştirmelerle kargo çıkış süresini 18 saate indirdiklerini belirten FLO Mağazacılık E-Ticaret, Bilgi ve Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Erdem Çalışkan, depolamada otomasyon kullanımını arttırarak zamanında ve tam teslim hedeflerini daha da yukarıya çekeceklerini söylüyor. 




EKOL, FLO iş birliğini Lotus Tesisi’ne taşıdı


Yayın: 29-07-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: ekol flo işbirliği

Kontrat lojistiğine yatırımlarını sürdüren Ekol Lojistik, Türkiye’nin tek çatı altındaki en büyük kapalı alana sahip deposu Lotus Tesisi’nde, FLO Mağazacılık’a hizmet vermeye başladı. Beş yılı aşkın süredir çözüm ortağı olduğu FLO Mağazacılık ile sözleşmesini 2022’ye kadar uzatan Ekol, bu kapsamda lojistik depolama hizmetleri operasyonlarını  Lotus’ta yürütecek. 




FLO, büyümeye lojistik iş ortaklarıyla birlikte koşuyor


Yayın: 27-05-2020
Kategori: e-ticaret

Covid-19 sürecinde e-ticaret kanalında satışlarını 4 kat arttıran, e-ihracat alanında ise yeni pazarlara açılmaya hazırlanan FLO’nun başarısının sırrı doğru yönetilen lojistik operasyonlarında saklı. “FLO E-Ticaretin en büyük güçlerinden birisi, iki e-ticaret deposundaki ve 50’nin üzerinde mağazasındaki stoğu, e-ticaret sitesinde aynı anda satabilme becerisidir” diyen FLO Mağazacılık E-Ticaret, Bilgi ve Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Erdem Çalışkan, hizmet aldıkları üç 3PL firmasıyla ise tek ekip şeklinde çalışıp, hedefe birlikte koştuklarını söyledi. 




E-Ticarette Başarı Faktörü: Tedarik Zinciri


Yayın: 23-02-2021
Kategori: Lojistik Vizyon

Duygu Dökmecier- FLO Mağazacılık E-Ticaret Lojistik Direktörü




FLO, lojistik ekosistemini yeniden kurguluyor


Yayın: 20-01-2022
Kategori: e-ticaret

Çok kanallı alışverişin devi FLO, belirlediği hedeflere göre lojistik süreçlerini yeniden dizayn ediyor. FLO Mağazacılık E-Ticaret ve Uluslararası Lojistik Direktörü Duygu Dökmecier, bir yandan Türkiye’de başarılı bir şekilde uyguladıkları omnichannel yapısını yurt dışı operasyonlarına da entegre ederken, diğer yandan iyi çalışan, verimli ve stokların çok iyi takip edildiği, teknolojiyle bütünleşik ve güvenilir bir lojistik ekosistemi kurguladıklarını söyledi. 




FLO, omni-stok yöntemiyle online ve offline arasındaki duvarları kaldırıyor


Yayın: 23-02-2022
Kategori: e-ticaret

Çok kanallı bir alışveriş platformu olan FLO, teknoloji yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Omni-stok yöntemiyle online ve offline kanallarını bütünleştiren FLO Dijital projesiyle, alışveriş deneyimini farklı bir boyuta taşıyan şirket, depolamada otomasyon yatırımları, dağıtımda aynı gün teslimat modelleriyle elini güçlendiriyor. FLO Lojistik Direktörü Serkan Verimli, ana amaçlarının faaliyet gösterdikleri tüm kanallarda müşterilerine tek bir deneyim yaşatabilmek olduğunu söyledi.