e
Banner

Etiketler: güvenlik



İpragaz’ın taşımacılıkta altın kuralı önce emniyet!


Yayın: 16-09-2012
Kategori: Kimya

Rekabetin yoğun olduğu pazarlarda ‘farklılaşmanın’ çok önemli olduğuna dikkat çeken İpragaz Lojistik Müdürü Cüneyt Akman, tehlikeli madde taşımacılığında “Önce Emniyet” ilkesiyle hareket eden İpragaz’ın bu alanda yaygın hizmet ağı, ara ikmal noktalarıyla desteklenen, teknolojiyle optimize edilen, izlenen ve yönlendirilen dağıtım sistemiyle bir adım öne geçtiğini vurguluyor.

 




Kimyasal madde lojistiğine yön verenler İstanbul’da buluştu


Yayın: 22-09-2012
Kategori: Kimya

Kimyasal madde lojistiğinde nakliyenin verimlilik, sağlık ve güvenlik standartlarını geliştirmeyi hedefleyen ECTA, Avrupa’nın 15 ülkesinden üst düzey yetkililerin katılımıyla yönetim kurulu toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi. Toplantıya ev sahipliğini ECTA yönetiminde Türkiye’yi temsil eden Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Damla Alışan yaptı.

 




OMSAN Lojistik Çalışanları güvence altında



Lojistik sektörünün öncü şirketlerinden OMSAN Lojistik, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi’ni aldı.

 




DGM’den her riske bir çözüm var



DGM Türkiye, eğitim, danışmanlık ve paketleme operasyonu çözümleriyle sektörünün tehlikeli madde lojistiğine yönelik oluşan hizmet ihtiyacını eksiksiz karşılamayı sürdürüyor. Yılda 800’den fazla kursiyere eğitim verdiklerinin altını çizen DGM Türkiye Genel Müdürü Dinçer Özgür, paketleme ve danışmanlık hizmetleriyle de tehlikeli madde taşımacılığında oluşan riskleri minimize ettiklerini aktarıyor. 




İş güvenliğinde Borusan Lojistik’ten Türkiye’de bir ilk


Yayın: 13-03-2018
Kategori: Denizyolu

Borusan Lojistik, Borusan limanında açtığı simülasyon merkezinde çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği eğitimi veriyor.