e
Banner


Kimyasal madde lojistiğine yön verenler İstanbul’da buluştu

Kimyasal madde lojistiğinde nakliyenin verimlilik, sağlık ve güvenlik standartlarını geliştirmeyi hedefleyen ECTA, Avrupa’nın 15 ülkesinden üst düzey yetkililerin katılımıyla yönetim kurulu toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi. Toplantıya ev sahipliğini ECTA yönetiminde Türkiye’yi temsil eden Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Damla Alışan yaptı.

 




kimyasal_madde.jpg

Müşterilerine en üst seviyede hizmet sağlayabilmek için önemli çalışmalar ve yatırımlar gerçekleştiren Alışan Lojistik, Avrupa’nın en büyük kimyasal taşımacılık derneklerinden olan ECTA (European Chemical Transport Association)’nın düzenli olarak gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısına bu sene ilk kez İstanbul Swissotel Bosphorus’da 30-31 Mayıs 2012 tarihleri kapsamında ev sahipliği yaptı. Avrupa’nın 15 ülkesinden üst düzey yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen, Türkiye’nin AB’ye uyun sürecinde de önemli bir rol oynayan toplantı kapsamında; kimyasal madde taşımacılığı alanında faaliyet gösteren firmaların sektörü iyileştirmeleri ve geliştirmeleri için görüşmeler yapıldı.

 

ECTA’dan Türkiye’ye yansıyanlar

İki gün süren toplantılar sonrasında Alışan Group yönetimi başta olmak üzere kamu ve özel sektörden yaklaşık 300 seçkin davetlinin katılımı ile kokteyl etkinliği düzenlendi. Kokteyl kapsamında Alışan Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan tarafından ECTA’nın tanıtımı Avrupa’daki etkinliği, misyonu ve önemi ile Türkiye’deki yansımaları konularında kamuoyu ve sektörün aydınlatılmasına yönelik bir sunum gerçekleştirildi.

Alışan Lojistik’in 27 yıldır lojistik sektörüne farklı çözümler ürettiğini ve kurulduğu günden itibaren özellikle kimya sektörüne hizmet verdiğini söyleyen Damla Alışan, “Kimya sektörünün en önemli başlıklarından biri olan tehlikeli kimyasalların elleçlenmesi, taşınması ve depolanması konusunda çok ciddi bir uzmanlığımız, altyapımız ve başarılı bir çalışma modelimiz bulunuyor. Bu nedenle Avrupa’nın en büyük kimyasal taşımacılar derneğine üye olmaktan ve ECTA Yönetim Kurulu Toplantısı’na bu sene ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi. Damla Alışan, şirket olarak gerçekleştirdikleri yatırımlar ve büyük bir titizlikle devam ettiği çalışma azimlerine ECTA’nın başarılı ekibi ile de devam edeceklerinin altını çizdi.
 

 

 

 

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat