e
Banner


BATI Innovative Logistics Türkiye’deki ısotank yüklemelerini 4 katına çıkarttı
Türkiye’de toplam 10 şube ve üç depoya sahip olan BATI Innovative Logistics, Türkiye pazarındaki ISO Tank yüklemelerini 4 katına çıkarttı. Devam eden çalışmaları arasında ise Almanya ve İtalya pazarlarında da ISO Tank yüklemelerini artırmak yer alıyor. 




BATIBATI, uluslararası taşımacılık hizmetleri alanındaki 30 yılı aşkın tecrübesiyle sektöre öncülük etmeyi hedefliyor. Taşımacılık sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine kaliteli, güvenilir ve çevre dostu hizmetler sunuyor. Sertifikalı ISO Tank konteynerleri ile ürünlerini taşıma konusunda güven sağlıyor ve müşterilerinin beklentilerini karşılayan üstün kaliteyi sunuyor. Ayrıca, enerji verimliliği, çözüm odaklılık ve esnek taşımacılık hizmetleri sunarak müşterilerine daha kolay, hızlı ve ekonomik çözümler üretiyor. 
 
BATI Innovative Logistics, müşterilerinin ürünlerini sürdürülebilir bir şekilde taşımak için çeşitli çözümler geliştiriyor. Yüksek kaliteli ISO Tank konteynerleriyle verimli taşımacılık hizmetleri sunuyor. Müşterilerinin beklentilerini karşılamak için kalite standartlarını sürekli olarak geliştiriyor. ISO Tank alanında verdiği hizmetiyle, kimyasal ve likit taşımacılığı alanlarında pazarda öncü şirketler arasında yer alıyor. BATI Innovative Logistics, kendi depolarıyla ISO Tank konteynerlerini depolayabilmekte ve her türlü hizmeti müşterilerine sunmaktadır. ISO Tanklarıyla ve dünya çapındaki tank acenteleriyle tehlikeli likit maddelerin taşımasını gerçekleştirebilmektedir. 2005 yılında kurulan marka 2007’de operatör firma olarak ITCO’nun (Uluslararası Tank Konteyner Örgütü) ilk Türk üyesi olmaya hak kazandı. Bunun yanı sıra pek çok uluslararası ISO tank konteyner operatörünü Türkiye’de temsil ediyor.
 
Batı Innovative Logistics Avrupa Pazarında da Büyümesi İçin Çalışmalar Devam Ediyor
 
Taşımacılık hizmeti veren şirketler için Avrupa pazarı, büyüme potansiyeline sahip ve oldukça önemli pazarlardan biri olarak görülüyor. Batı Innovative Logistics, Avrupa'da yatırımlarını artırmak ve büyümeyi desteklemek için özel çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmalar arasında, ISO Tank yüklemelerini artırmak yer alıyor. Türkiye’deki yükleme sayısını 4 katına çıkartan marka için hedef pazarlar arasında sırada Almanya ve İtalya yer alıyor. Bunun yanı sıra BATI Innovative Logistics yapacağı yeni yatırımlar sayesinde Türkiye pazarında olduğu gibi Almanya ve İtalya pazarlarında da ISO Tank yükleme sayısında hızla artış göstermeyi planlıyor. ISO Tank taşımacılığında verilen hizmetler arasında ISO Tank konteyner temizliği ve lisanslandırması, ISO Tank Konteynerlerinin denetimi ve tamiratı, Boş & Yüklü ISO tank konteynerlerinin depolanması, Filo yönetimi ve denetimi, Sigorta ve talep yönetimi, Yabancı bayraklı ISO Tank konteynerlerinin gümrük işlemleri, Gazsız lisanslandırma, Kısa ve uzun vadeli kontratlı anlaşmaları yer alıyor. BATI Innovative Logistics, ISO Tank taşımacılığı alanında oldukça fazla hizmeti ve çözüm ortaklığını müşterilerine her zaman en iyi kalitede sunuyor. Yeni büyüme hedefleri ve pazarlar doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan BATI Innovative Logistics her zaman daha iyisi için çalışmaya devam ediyor.
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat