e
Banner

Etiketler: kargoist



Butik hizmet elçisi Kargoist 2021'e iddialı giriyor



B2C ve B2B tarafında butik hizmetler sunan Kargoİst, 3 ilde 7 şube ile başlattığı 2020 yılını, 13 il, 4 aktarma merkezi, 500 personel ve yurt dışı dahil 22 şube ile tamamladı. 2021’de hizmet verdikleri il sayısını 35’e çıkaracaklarını, paketleme miktarlarını %300 arttıracaklarını belirten Kargoİst Operasyon Direktörü Fahri Çırak, yurt dışında ise İskandinav ülkelerinde kurdukları dağıtım ağını Almanya başta olmak üzere Avrupa geneline yaymayı hedeflediklerini söyledi. 




Kargoist 2022’ye sürdürülebilir projelerle imza atacak


Yayın: 22-02-2022
Kategori: Kargo

Dağıtımda rotalama ve scooter, aktarma merkezinde sorter projeleriyle verimliliğini ve büyüme ivmesini artıran Kargoist, 2022’de sürdürülebilir kargo taşımacılığında ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor. Dağıtım yaptıkları il sayısını 35’e çıkaracaklarını belirten Kargoist İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fahri Çırak, teslimatta kargobox kutuya geçerken, elektrikli araç kullanımını yüzde 25’in üzerine çıkartacaklarını söyledi. 




Kargoist fulfillment yatırımıyla uçtan uca çözümler sunacak



Son iki yılı rekor büyümelerle kapatan Kargoist, yatırımda hız kesmiyor. 2022 yılında “fulfillment” ve “last mile” tarafına yapacağı yatırımlarla uçtan uca çözümler sunmaya hazırlanan Kargoist’in gündeminde ayrıca stratejik ortaklıklar var.  Kargoist Kurucuları İshak Temel ve Alim Yazlı Kargosit’i ve sektörü değerlendirdi.