e
Banner

Etiketler: proje



Yuvarlak Masa Toplantısı: Proje & Ağır Yük ve Enerji Lojistiği



UTA Lojistik Dergisi’nin 3 Ocak’ta düzenlediği yuvarlak masa toplantısında “Proje & Ağır Yük ve Enerji Lojistiği” mercek altına alındı. Toplantıda inşaat projelerinin lojistik süreçlerinde adeta tekerleğin yeniden keşfedilmesi gerektiğine, rüzgar enerjisi projelerinde ise bir standardın oluştuğuna dikkat çeken katılımcılar, proje lojistiğinde tedarikçi ile hizmet alan firmaların aynı dili konuşmasının kilit nokta olduğunu belirtirken, insan ve teknolojiyi öncelikli yatırımı alanı olarak gösterdi. 




Pan Lojistik referans listesine TürkAkım’ı da ekledi


Yayın: 19-01-2018
Kategori: Lojistik

PAN Lojistik, mega projeler arasında yer alan TürkAkım’ın Türkiye’deki “husbandry” operasyonlarını üstelendi. Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, Mayıs 2017’de imzaladıkları anlaşma kapsamındaki proje detaylarını ve sundukları entegre lojistik hizmetlerini anlattı.




Alışan Lojistik’in iki projesi daha TÜBİTAK tarafından onaylandı


Yayın: 13-10-2022
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, teknoloji ve dijitale yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. AR-GE Merkezi tarafından, üniversiteler ve proje ortakları ile birlikte gerçekleştirilen iki proje daha Tübitak tarafından onaylandı.




Globelink Ünimar, Unique Steps projesiyle Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu


Yayın: 21-11-2022
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar, geliştirdiği Unique Steps projesiyle Atlas Lojistik Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Geçtiğimiz yıllardaki başarısını bu yıl da devam ettiren Globelink Ünimar, aldığı ödülle sektöre değer katmaya devam ediyor.